REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ÎNFIORĂTOR! Doi SOȚI români au VIOLAT un BĂIEȚEL!

ÎNFIORĂTOR! Doi SOȚI români au VIOLAT un BĂIEȚEL!

Replica API 16 august 2020 | 00:06 3119

Caz şocant în Maramureş! Doi soţi din Borșa sunt acuzaţi că ar fi agresat sexual un băieţel de care aveau grijă în Italia, iar îndată ce s-au aflat ororile, autorităţile din peninsula au cerut arestarea celor doi, întorşi între timp în România, anunță stirileprotv.ro.

Familia are o fetiţă de 5 ani, rămasă acum în grija bunicilor materni.

Povestea a şocat o întreagă comunitate. Cei doi soţi sunt acuzaţi că, după ce au luat în grijă un copil în Italia, l-ar fi agresat sexual, în mod repetat, şi chiar că ar fi întreţinut relaţii intime, în faţa băieţelului.

Autorităţile italiene au intrat pe fir şi, pe baza probelor, au emis câte un mandat european de arestare pe numele celor doi.

Agent Romeo Tămășan, reprezentant IPJ Maramureș: “Au fost depistate şi prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj cele 2 persoane, un bărbat şi o femeie din localitatea Borşa, faţă de care a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore. Aceştia au fost prezentaţi Curţii de Apel Cluj care a dispus arestarea preventivă. Cei doi sunt acuzaţi de agresiune sexuală, fapta cercetată de autorităţile din Italia.”

Cei doi mai au o fetiţă în vârstă de 5 ani care a rămas în grija bunicilor materni. Reprezentanţii Protecţiei Copilului fac propriile cercetări.

Adrian Mândru, purtător de cuvânt DGASPC Maramureș: “Dacă bunica îşi va asuma responsabilitatea creşterii şi îngrijirii minorului va fi instituită măsura plasamentului la familia extinsă. În evidenţele compartimentului adopţii nu figurează nicio cerere pe numele celor 2 soţi în vederea eliberării atestatului de familie aptă să adopte.”

Apropiaţii celor doi soţi spun că aceştia s-au întors în ţară, din Italia, în urmă cu aproape un an şi şi-au reluat ritmul obişnuit de viaţă, s-au angajat şi nu au atras în niciun fel atenţia asupra lor. În urmă cu 2 săptămâni însă, au fost ridicaţi de poliţişti şi urmează să fie predaţi autorităţilor italiene. În cazul lor exista deja o primă condamnare la 2 ani şi 8 luni de închisoare, pentru abuz sexual.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar astea fac ceva cu totul special-inghit tot
0
0
cit de jegosi pot fi? dar corveta aia ,cit de jegoasampoate fi sa faca asa ceva,ce scursura a tarii,ce ordinara penala pirnaiasa.Aa intre in pirnaie,sa aiba parte de sex in grup!
2
0
Fugiti!!! Vin rrominii!!
2
4
ALO REPLICA !!!!!!loc de comentarii la articolul cu Iorgus expiratul, hotul
5
0
cred ca erau grasele de la replica.
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920