REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

'INFLAȚIE' de ASISTENTE TV pe LITORALUL ROMÂNESC

'INFLAȚIE' de ASISTENTE TV pe LITORALUL ROMÂNESC

Replica API 7 iulie 2020 | 00:42 11293

De la sud, la nord, litoralul trece prin diferite etape de imagine. Zone total opuse, însă la fel de aglomerate, fără a se respecta, în cele mai multe dintre cazuri, normele impuse de Starea de Alertă. Dacă în Vama Veche s-a lăsat cu petreceri, horă și înghesuială, în Mamaia fițele au fost la ele acasă. Totodată, mai mulți turiști au declarat, pentru Replica, faptul că pe litoral chiar nu se mai respectă nici o regulă. Menționăm că printre vedetele prezente pe litoral, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, s-au aflat Bianca Drăgușanu cu Bodi, Daniela Crudu, Loredana Chivu, Simona Trașcă sau Adelina Pestrițu.

Bianca Drăgușanu/Bodi/Daniela Crudu

”Dacă în București încă se respectă anumite norme, în sensul că măștile se poartă în spații închise sau la piscinele în aer liber se păstrează distanța, vreau să vă spun că, de cum am ajuns în Mamaia, am nimerit, parcă, într-o altă lume. O lume de dinainte de pandemie. Nimeni nu mai are mască, cel puțin în magazinele din Mamaia, șezlongurile sunt unul lângă celălalt... mesele la anumite terase foarte apropiate. Da, o vacanță și de la pandemie, așa ne-am simțit”, a spus o turistă, pentru Replica.

Daniela Crudu/Simona Trașcă

Și, menționăm că, și weekendul trecut, vedetele și-au făcut apariția pe litoral, printre acestea fiind și Bianca Drăgușanu și Bodi, care și-au petrecut zilele pe plajă, iar la lăsarea nopții s-au ”retras” în clubul Nuba. De asemenea, prezent pe litoral a fost și Bogdan Vlădău, în Olimp, Daniela Crudu la Crazy Beach din Mamaia, iar Simona Trașcă în Loft din Mamaia. Prezentă pe litoral a fost și Adelina Pestrițu.

În Vama Veche, înghesuială și droguri

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizare Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, în acest sfârșit de săptămână, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri/substanțe psihoactive, în stațiunea Vama Veche. În urma activităților, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 15 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc, fiind depistate 15 persoane (cetățeni români). Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum și un grinder metalic cu urme de materie vegetală.În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală conform Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Totodată, mai multe evenimente au fost organizate în Vama Veche, unde s-au strâns mai multe persoane. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au dispus măsura sancțiunii contravenționale a administratorului uneia dintre societățile comerciale în cauză, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot curvetul!
5
1
Plastic ieftin
14
1
Multi frustrati pe aici, curvele astea sunt bune, sa tot futi asa ceva.
7
23
Ele sunt precum tantarii , sunt atrase de apa si caldura , sunt conditii optime pentru supt..
22
0
Toate regulatele in retragere la vatra,pe litoral! ,,Vedete",chipurile!Nu le baga nimeni in seama prin alte parti,au venit la Mamaia,capitala pipitelor si a cocalarilor!Asistente TV cu pre-pay!
28
1
Prost e body asta.ce varza arata bianca
15
0
IEFTINE din PLASTIC!
26
0
E plina ue si nato de asistente romance.
21
0
dudue economia vara asta !
24
1
Tot felul de gunoaie umane, cam asa sa ajuns in tara asta, tatuati, cocalari, buzate, siliconate.
44
0
Inflatie de parashute ? nu pot sa cred, unde au disparut curvele astea proaste?
32
0
inflatie de curve gonflate cu silicon si derbedei fara ocupatie tatuati umflati de steroizi si consumatori inraiti de droguri - litoralul romanesc o tiganie tie scarba de 100 de ori mai bine la bulgari
54
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614