REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Informație EXPLOZIVĂ: un bărbat prezentat ca MORT după ce a REFUZAT să se interneze de COVID-19 a decedat de infarct

Informație EXPLOZIVĂ: un bărbat prezentat ca MORT după ce a REFUZAT să se interneze de COVID-19 a decedat de infarct

Replica API 18 iulie 2020 | 00:12 2811

Informație incendiară făcută publică de un medic. Un bărbat despre care autoritățile au anunțat că a murit după ce a refuzat să se interneze de coronavirus a decedat de fapt de infarct. S-a întâmplat la Galați, iar cazul bărbatului a fost folosit de medici pentru a speria oamenii să se interneze de coronavirus chiar dacă nu au simptome.

"Dar ce spuneți de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva la prima lui prezentare la UPU personalul s-a axat doar pe testarea COVID 19 și au omis să-i facă un consult cardiologic. Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc și în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent ci un sistem care își axează atenția doar pe COVID și uităm că oamenii vin la urgente și cu alte patologii", scrie medicul Valentin Boldea pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca s-ar infecta si ceilalti medici si ar mai si muri,cine draqu te-ar mai trata dupa aprilie 2021?Nu vedeti ca nici medicii infectionisti,care sunt pe felia lor,care au invatat despre bolile infectioase,nu stiu sa poarte masca, manusi,combinezoane?Crezi ca dk ti-ar sufla in nas un ORList infectat sau oftalmolog infectat sau altul,ai muri mai fericit la ventilatoare?De ce nu v-ati avut grija de sanatate la tinerete?Ati preferat si preferati coffeina care scoate vitaminele, mineralele din corp,scade imunitatea,creaza mediu acid in corp- adica cancere,si acum va vaitati ca aveti imun scazuta
1
2
Neverificate. Traiasca medicii care isi dau cu parerea fara sa vada pacientul!!
5
6
incompetentii de vela,tatar si arafat nu permit bolnavilor cronici sa-si consulte medicul curant,mor cu zile ,iar statistica lui malai mare ii trece pe lista mortilor de covit
11
6
Din obisnuinta. Deja se moare doar din covid.
18
2
nu alegeti gaura ca va inselati , informati va de unde vine, ce a facut si ce face in continuare, real din surse sigure , nu pune ti botul pe el , acoperiti l cu mascuta!
1
4
Doctor mincinos psd ist
9
22
In fiecare zi mor aproximativ 700 de romani in tara, aceasta medie nu a crescut de la aparitia virusului. Se moare ca asa e natura, se moare pentru ca e normalitatea. Numai tampitii inchid economia si se va muri si de saracie. multa mwwie pensionarilor handicapati.
24
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218