REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

INFRACTORI CONSTĂNȚENI, făcuți 'VEDETE' de Poliția Română și INTERPOL!

INFRACTORI CONSTĂNȚENI, făcuți 'VEDETE' de Poliția Română și INTERPOL!

Replica API 16 octombrie 2019 | 00:00 5543

Pe modelul 'mai marilor' din societate, mai mulți constănțeni au ales să fugă din țară pentru a evita să cunoască detaliile unor ani petrecuți după gratii. Astfel, indivizii au fost dați în urmărire națională, chiar și internațională, unii dintre ei apărând și pe site-ul Interpol. Fie că este vorba de infracțiuni economice, trafic de droguri, înșelăciuni, tâlhării, cert este că toți s-au ales cu ani buni de închisoare, fiind acum căutați pentru a-și ispăși pedepsele.

Lista de pe site-ul Poliției Române, referindu-ne la Constanța, este deschisă de Alexandru Iustin Ganta, născut la malul mării, pe 1.09. 1985, dar cu domiciliul în Călărași. Acesta are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Bărbatul are înălțime 1,70 m, greutate 70 kg, constitutie atletică, păr șaten, ochi albaștri. Mai exact, el a primit o pedeapsă de 5 ani și 8 luni de închisoare pentru deținere, fără drept, de droguri de risc. În continuare, dat în urmărire este și Mariean Aurel Badila, născut în Cernavodă, pe 24.12.1968, domiciliat în Brașov. Acesta a fost condamnat pentru falsificarea instrumentelor de plată electornică. Lista continuă cu Vasile Vrabie, născut în Bacău, pe 6.04.1966, domiciliat în Constanța. Este poreclit Vrăbionțu, iar condamnarea a venit pentru mai multe fapte de furt. Ajungem și la Sarmad Amman Yacoub, născut în Irak, pe 30.11.1969, domiciliat în Constanța. A fost condamnat la 8 ani pentru infracțiuni economice. Tot pe site-ul Poliției Române apare și Marius Voicu, născut și domiciliat în Constanța, în vârstă de 52 de ani, pe numele său existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind vorba de 4 ani, pentru săvârșirea unor fapte de înșelăciune. Căutată este și Ioana Rusu, născută pe 17.11.1976, în Galați, dar domiciliată la malul mării. Aceasta s-a ales cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de 6 ani, pentru tâlhărie. Așa cum este precizat și mai sus, există și constănțeni făcuți 'vedete' pe site-ul Interpol. Printre aceștia se află Sali Arhan, din Medgidia, în vârstă de 29 de ani. Are înălțime 1,70 m, greutate 80 kg. Pe numele lui există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru grup infracțional organizat și trafic de droguri. El este încadrat la secțiunea "Red notice".

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ioana rusu talhara sa suga pula fiisu ieste italiane seby sta an spania ioana rusu
3
3
Puneti labuta pe proxenetii din orasul Cernavoda. Toti sfideaza din masini de lux fara 1 zi muncit. Au manutele de domnisoare, poate doar niste mici bataturi de la volanele de lux, ca fac multi kilometrii prin oras, producand senzatie majora cu 20 la ora: Pironii, Fratii Cosita, Iarnutac si care plm pizdificati s-au mai ridicat in ultima vreme
11
3
Vali Vrabie este stabilit in anglia dar are documente false sub alta identitate
6
4
PTR POLITIA ROMANA SUNTETI PREA MICI PENTRU MAFIA DIN INTREAGA LUME.VOI AVETI FRAIERI VOSTRI PE CARE II ARESTATI CAND VI SE SCOALA.DE CE PULA MEA NU ARESTATI PROXENETII SI INTERLOPII DEOARECE ACESTIA VA SPONSORIZEAZA?.SA MA CAC PE VOI GABORILOR
17
2
Nu vrem ca Romania sa se laude cu astfel de - vedete- .
16
6
Ati pus ghilimele deci corect. Vedete fara voia lor.Vorba lui Stefan Mihailescu Braila sau pentru prieteni BACHUS,"ce nu ar face uni sa nu isi vada poza in ziar!!!."
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367