REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Îngrijitorii copiilor cu dizabilități au fost CONCEDIAȚI. Ministrul Muncii: Nu înțeleg cum s-a întâmplat asta!

Îngrijitorii copiilor cu dizabilități au fost CONCEDIAȚI. Ministrul Muncii: Nu înțeleg cum s-a întâmplat asta!

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:34 421

sursa foto: ziare.com

În mai multe localități din țară, îngrijitorii copiior cu dizabilități, care în cele mai multe cazuri sunt chiar părinții acestora, s-au trimis notificări prin care îngrijitorii au fost informați că nu mai sunt fonduri pentru întreținerea acestora. Ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că nu înțelege cum s-a ajuns în această situație și le cere primarilor să citească Legea bugetului pentru că acolo au prinsă finanțarea.

”Am aflat și eu ieri despre acest eveniment neplăcut. Spre surprinderea tuturor, că am mai citit o dată Legea bugetului de stat și fondurile sunt asigurate. Ca ministru al Muncii eu vă spun că ne uităm în Legea bugetului de stat, acolo unde se spune foarte clar cum se face echilibrarea bugetului. Nu înțeleg care este rațiunea primarului care a făcut așa ceva.

Eu fac apel către toți primarii și le spun că consulte Legea bugetului și acolo vor vedea care este sursa de finanțare. Trebuie să cercetăm să vedem și să rezolvăm această problemă.”, a declarat Marius Budăi, la Realitatea TV.

Între timp, copiii cu dizabilități nu mai beneficiază de sprijin financiar din partea statului, prin intermediul îngrijitorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti corp de control trimiteti oameni pe teren si sa vedeti cum ii apuca tremuratu pe primari altfel o sa va respecte ca si pana acum.Asta daca nu va e frica ca ati putea supara uni tovarasi din partid.
1
0
... cam asa de habarnisti sunt toti ministrii plus ca unii sunt foarte foarte mincinosi. Era mult mai bine cu Dragnea premier asa cum ar fi trebuit sa fie dupa imediat dupa alegeri. poate in aceasta varianta se gaseau si ministri mai competenti, mai bine pregatiti si cu oleaca de personalitate
0
1
solutia? Sa le ducem copiii cu nevoi speciale in brate si sa ii creasca ei...sa vada ca, acei ingrijitori merita un salariu fabulos pt ce traiesc...RUSINE nemernicilor care dau legi stand cu fundul pe fotolii in Parlament.
3
0
Ce sa stiti voi ma, guvern de cacat? Va doare-n cur de oameni! Sunteti acolo doar ca sa va capatuiti!
5
0
...un habarnist mai mare ca asta nu am vazut...habar nu are cu ce se ocupa...!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920