REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Înjunghiat de concubina beată criţă: a zăcut 12 ore cu un cuţit în spate, în timp ce ea s-a dus la altul

Înjunghiat de concubina beată criţă: a zăcut 12 ore cu un cuţit în spate, în timp ce ea s-a dus la altul

Replica API 3 septembrie 2013 | 00:00 210

A recidivat! Anul trecut şi-a lovit bărbatul cu toporul

A recidivat! Anul trecut şi-a lovit bărbatul cu toporul

Dragoste şi amor ghebos, îmbibat cu ţuică la cazan, în Negru Vodă. Acestea sunt elementele care alcătuiesc peisajul în care o femeie beată criţă şi-a înjunghiat concubinul în spate şi l-a lăsat să zacă în agonie aproape 12 ore, ea refugiindu-se în casa altui bărbat. A fost prinsă şi arestată pentru 29 de zile. În plus, Florica Pena şi-a mai lovit, acum un an, concubinul cu un topor.

A zăcut cu un cuţit în spate aproape 12 ore, în propria locuinţă, dar norocul a fost de partea lui. Este vorba de un bărbat din Negru Vodă, care a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost înjunghiat de concubină. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de 28 spre 29 august, în jurul orelor 10.00, în locuinţa lui Marin Checheriţă, acolo unde, din când în când, mai locuia şi concubina acestuia, Florica Pena, din Medgidia. Ambii sunt cunoscuţi în comunitate ca şi consumatori cronici de băuturi alcoolice, iar ea mai avea şi tendinţa de a umbla din casă în casă pentru a înnopta. Nenorocul a făcut ca Florica să-l aleagă pe Marin drept gazdă în acea noapte, cu care s-a "cinstit" până nu a mai ştiut cum o cheamă. Au început cu puţină ţuică de cazan, după care au continuat şi cu alte băuturi spirtoase. La un moment dat spiritele s-au încins şi, cum se aflau în bucătărie, femeia a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt în spate. Când şi-a dat seama ce a făcut, a plecat frumuşel şi s-a plimbat pe străzi, după care, culmea!, s-a hotărât să înnopteze la un alt... prieten. A doua zi dimineaţă, un amic de-al lui Marin, a mers la domiciliul acestuia pentru a-l lua la munci agricole, însă a fost suprins că nu i s-a răspuns la uşă. A intrat în locuinţă şi a rămas şocat văzându-şi prietenul în agonie, cu un cuţit înfipt în spate. A sunat la Ambulanţă, care, în jurul orelor 9.00 dimineaţa, l-a transportat la spital, acolo unde a suferit o intervenţie chirurgicală, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii au demarat cercetările, iar la scurt timp au găsit-o pe Florica Pena în casa altui bărbat. Aceasta a declarat că s-a apărat, pentru că Marin a bătut-o cu un băţ. Cum nu prezenta semne de violenţă pe trup, femeia a menţionat că a ştiut cum s-o lovească. Oamenii legii nu s-au lăsat înduplecaţi, prezentând-o Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, măsură ce a fost admisă. În plus, gestul femeii nu este unul singular. În urmă cu aproximativ un an de zile, Florica Pena i-a mai aplicat lui Marin o lovitură de topor. Dar, cum dragostea e mare şi rana s-a dovedit a fi superficială, Marin nu a vrut să depună plângere. De această dată s-au schimbat datele problemei, iar agresoarea riscă să stea ani buni după gratii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218