REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Înjurături și muzică la maxim, în cartierul social Henri Coandă!

Înjurături și muzică la maxim, în cartierul social Henri Coandă!

Replica API 16 mai 2018 | 00:02 751

Au intervenit polițiștii locali

Au intervenit polițiștii locali

Un individ a fost amendat de polițiștii locali constănțeni întrucât înjura ca la ușa cortului, în cartierul social Henri Coandă. Astfel, la data de 15 mai, aceștia i-au aplicat o sancțiune în valaore de 200 de lei, pentru adresarea de injurii (Legea nr.61/1991R - art 2. pct. 1). În același cartier au fost constatate și sancționate două abateri de la normele legale în vigoare privind încălcarea normelor de conviețuirea socială (muzică peste limita admisă ca nivel de zgomot ) în valoare totală de 1.800 lei și demarată procedura de sesizare a instituției abilitată pentru administrarea imobilului pentru a lua măsuri pe linia respectării obligațiilor contractuale prevăzute în actul locativ.

Amintim că polițiștii locali au continuat activitățile privind identificarea și soluționarea problemelor ce țin de încălcărea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, depistarea vehiculelor cu tracțiune animală, a persoanelor fără adăpost și care răscolesc prin containere, a cerșetorilor, depistării persoanelor care dețin animale de companie, câini periculoși ori agresivi, precum și a menținerii curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța. Astfel, în intervalul orar 6.00-22.00, lucrătorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Strada Oborului, Bulevardul 1 Mai, strada Tulcei, Strada Mihai Viteazul, Bulevardul Mamaia, Strada Viorelelor, Strada Eduard Caudella, Strada Pescarilor, Strada Traian, Strada Suceava, parcurile constănțene, Piața Ovidiu, faleza Cazinoului și cartierul de locuințe sociale Henri Coandă situat pe Aleea Umanității.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOOOTI DAR TOTI DE PUB MINE LE SPUN ASA ALUPIGUS DRAGILOR DA DA ALUPIGUS VOI SI MAMELE VOASTRE
2
0
Imi plac foarte mult cainii lupi. Stie cineva de unde fac rost de o duzina ....
2
0
Dupa nume sunt musulmani
1
0
Jale la Politia Locala. Nu stiu ce sa fac ca trebuie sa aplic amenzi in acest cartier si domn primar Spagadau nu-mi aproba planul de masuri!
5
2
vecini!!!ma bucur,poate ne vine mintea la cap sa votam toti si cu mintea,mai ales!!!sa vedem cum rezista pensionarii vecini cu interlopii adica pensionarii care l-au votat temeinic pe Raducu apoi pe fatalau si care plangeau de mila lu daddy si a psd.batranii au nevoie de liniste si sunt plini de tabieturi sa vedem cum va bucurati de liniste langa tigani,asa va trebuie ba!coabitati cu tiganii,succes!!
3
1
Bei , in acel cartier trebuie intrat cu tunurile si mitralierele ! Acolo trebuie aruncata o bomba atomica ...
12
1
suntem in data de 16.05 si amenda a fost data ieri15.05 ,in reportajul de azi dimineata nu era trecuta,au trecut acum la misto
6
1
I-a amendat Politia Locala?? Nu pot sa cred!! Eu am sunat la Politia Locala pentru a reclama ca tiganii din Henri Coanda fac gratar si petrecere pe str, Dionisie cel Mic nr. 68 dar.... a venit un echipaj si i-a intrebat daca se simt bine, apoi a plecat in graba. Probabil au dispozitie de la Fagadau sa nu ii deranjeze.
20
3
I au scos din casele centrala sa le vanda smecherii adica primaria pulii si ce au facut? I au adus pe toti intr un loc unde s copii familii civilizate.... asta e.... va meritati soarta.. voi care ati votat ciuma rosie.... huoooooo
10
0
Cartier ne-social, nu social
14
0
RROMania patria tiganilor
9
1
sunt chiriasi de ce nu-i da afara pe ghiorloi.
11
0
Fortele celelante,jandarmeria, politia romana ,politia de frontiera,ce fac !? Sa inteleg ca uni dintre lucratori acetor instituti sunt postaci si critica doar,in strada se face traba nu in fata calculatorului.
8
2
Ambitia personala a lui Fagadau e ca pana la sfarsitul mandatului toata Constanta sa arate la fel ca si cartierul Henri Coanda. Prietenii lui cipani, si de etnie roma, ca si votantii pachetari il ajuta cum pot. Mult succes domnule primar.
20
1
ce bloc frumos. are spatiu intre blocuri. are locuri de parcare. probabil si costa multi bani
8
0
O sa si plateasca nu?
11
0
Ce mai stire .. amenzi date de niste gardieni publici..
7
7
Andrei sper sa nu ajungi sa impingi oameni in fata metroului
7
2
Veniti sa faceti ordine si in capitala! Suntem loviti cu bocancii la intrarea in casa, de un ofiter,cu legitimatie speciala, colaborator TVR Casa Regala, si de 10 ani de zile, prin metode specifice camatarilor imobiliare, incearca sa ne imbolneveasca, pentru ca de la spital, sa ajungem la cimitir! Metoda de exterminare de elite cu diplome, care actioneaza direct, folosind bocancii si aroganta relatiilor, Diicot si procurori acoperiti!
4
6
e injura,purta o discutie cu vecinii
10
3
Sper sa fie extins acel campus
3
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218