REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Inna și Deliric, poză "picantă" din vacanță. În ce ipostază s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Inna și Deliric, poză "picantă" din vacanță. În ce ipostază s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 1791

Deși nu fac risipă de gesturi drăgăstoase în spațiul public, Inna (34 de ani) și Deliric (38 de ani) nu mai ascund faptul că formează un cuplu. Cu ocazia zilei de naștere a solistei internaționale, cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță în Dubai, acolo unde profită de temperaturile ridicate pentru a face plajă cât e ziua de lungă. Formele apetisante ale Innei nu l-au lăsat fără replică pe iubitul ei, astfel că artiștii au fost protagoniștii unui moment "picant".

Inna și Deliric

Jucăuși și plini de voie bună, Inna și Deliric se distrează de minune în cele mai exclusiviste locuri din Dubai. Feriți de ochii curioșilor, aceștia își permit să dea frâu liber sentimentelor. Chiar dacă până acum nu au publicat o poză de cuplu, pe Instastory, soliștii nu s-au mai ascuns. Mai mult, rapperul "a luat taurul de coarne" și a pus pe Instagram o imagine cel puțin incitantă, în care a etichetat-o și pe Inna, iar bruneta a intrat în jocul lui și a întrebat: "Stai puțin, cine e acolo?", declanșând amuzament și o mulțime de comentarii.

foto: arhivă personală

Cine este Deliric, iubitul Innei

Deliric

foto: captură video

Deliric, pe numele lui real Răzvan Eremia, este nu numai un rapper cunoscut, ci și un om de afaceri cu fler. Acesta nu face bani doar din muzica foarte apreciată de public, ci și dintr-o afacere pe care a pornit-o cu buget aproape zero. Deținător al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap, Deliric s-a apucat de muzică de când era copil.

“Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro” a spus Deliric, potrivit revistabiz.ro, citată de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920