REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Inna, ținute sexy pe scenă, haine ciudate pe stradă. A „furat“ din stilul Deliei

Inna, ținute sexy pe scenă, haine ciudate pe stradă. A „furat“ din stilul Deliei

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 680

Foto: Mihai Ionescu

Știm deja că vedetele pot fi uneori excentrice, mai ales atunci când își permit să poarte orice ținute extravagante își doresc, prețul nefiind în acest caz o problemă. În ultima vreme, și pe Inna a cucerit-o „noua modă”, care pe cât este lăudată de unii, pe atât de neînțeleasă este de alții.

De-a lungul timpului, și majoritatea divelor de la noi și-au creat stiluri vestimentare proprii, prin intermediul cărora pot fi deja ușor recunoscute. Un exemplu în aces sens îl reprezintă Delia, care este cunoscută pentru stilul său mai extravagant, dar și costisitor, fiind adesea criticată de admiratorii săi care nu îi înțeleg în totalitate dragostea pentru hainele ieșite din comun.

Foto: Mihai Ionescu

Tot mai multe vedete aleg însă să iasă din „obișnuit” și să jongleze cu diverse articole vestimentare, iar dacă Inna obișnuia să adopte un stil sexy sau casual, iată că acum și cântăreața și-a schimbat puțin orizonturile în materie de modă. Inna a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! în oraș, în două ținute ce ar semăna mai degrabă cu ceva ce ar purta Delia Matache: o rochie de tip hanorac, supradimensionată, accesorizată cu o pereche de teneși înalți și chiar o rochie de la brandul preferat al juratei de la iUmor, Kokon To Zai (KTZ), ce costă în jur de 174 de dolari pe site-urile de specialitate.

Foto: Mihai Ionescu

„Noul” look al Innei nu reprezintă însă o mostră dintr-un stil vestimentar conturat, artista fiind destul de cameleonică în privința ținutelor sale. Spre exemplu, pe scenă și în clipurile sale muzicale Inna alege să își exploreze latura sexy, iar pe stradă preferă să fie lejeră dar cool în același timp, optând pentru piese vestimentare pe care nu pe poate aborda oricine însă, dar care sunt în trend. Până la urmă, fiecare se îmbracă exact așa cum se simte cât mai confortabil, însă atunci când esti vedetă, mai ai parte și de critici din partea admiratorilor.

click.ro

Foto: Mihai Ionescu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ,, a furat" din stilul vestimentar Deliei , ne-a convins !
0
0
Daca s-ar imbraca normal, cine ar mai baga-o in seama si ar mai comenta?
4
0
A reusit ba ca a supt sa ii fac melodii nu a facut nazuri ca altele. Putin tra la la si banda merge si am facut hit uri de cacat care plac la prostime.
1
0
am intrat aci ca sa-i vad curul.
2
0
O fata care a reusit in viata. Felicitari.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218