REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Înregistrarea apelului telefonic făcut de Andreea Antonescu la 112! Ce le-a spus cântăreața operatorilor

Înregistrarea apelului telefonic făcut de Andreea Antonescu la 112! Ce le-a spus cântăreața operatorilor

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 456

Andreea Antonescu

Foto: Arhivă personală

Andreea Antonescu a intrat în atenția poliției ieșene în urma unui apel fals la 112, prin intermediul căruia artista a anunțat că este sechestrată într-un apartament de către iubitul ei și că ar avea nevoie de intervenția oamenilor legii. Ajunși la fața locului însă, polițiștii au constatat că aceasta se afla în afara oricărui pericol, chiar în compania celui pe care l-a acuzat de „răpire”.

În miez de noapte, cântăreața a sunat la 112, spunând că este ținută cu forța într-un apartament din Iași. Imediat, polițiștii s-au mobilizat și au ajuns în locația respectivă, unde au găsit-o pe cântăreață împreună cu iubitul, Ștefan Manolache, presupusul „răpitor”. De asemenea, cântăreața a negat că ea ar fi sunat la poliție și ar fi cerut ajutorul.

Ulterior, în presă, Andreea a explicat că întreaga situație ar fi, de fapt, o neînțelegere, evenimentul întâmplându-se în urma unei adunări a mai multor prieteni în locația respectivă, unii dintre ei având și copii, care ar fi sunat în necunoștință de cauză la 112. Vedeta explică că vocea ei și a iubitului ei se auzea doar în fundal, ei neștiind că presupusul copil ar fi sunat la poliție.

„Am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon, singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Ştefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările. Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile”, spunea aceasta.

Înregistrarea convorbirii telefonice a Poliției contrazice însă declarațiile Andreei Antonescu. Forțele de ordine din Iași au oferit publicității apelul telefonic în care se aude clar Andreea care cere o mașină de intervenție în locul în care se afla, timp în care se ceartă cu iubitul ei și îi spune că își dorește să plece de acolo.

ÎNREGISTRARE APEL LA 112

“Operator 112: 112, ce urgență aveți?

Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la...

Operator 112: Unde e asta?

Voce neidentificată: Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.

Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici.

Operator 112? Unde doamnă?

Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici. (...) Și asta numai din cauza căcaturilor pe care mi le faci.”

În Iaşi, apelul la 112 a pus în mişcare mai multe echipaje de poliţie. Agenţii au ajuns inclusiv la tatăl iubitului cântăreţei, un cunoscut om de afaceri şi politician din Iaşi. „Am fost sunaţi de o femeie de 37 de ani din Bucureşti cu privire la faptul care are un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iaşi”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Iaşi. „Pățania” a costat-o însă pe Andreea Antonescu o sumă usturătoare, aceea de 4.000 de lei, amendă contravențională pentru că a sunat nejustificat la numărul unic de urgenţă, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracia drakului
3
0
betiva asta cica e mama .vai de steaua ei cite minciuni cica nu a fost ea .mi-e scirba ca o tot promovati ,vremea andrelelor a trecut
10
0
Scarba si exema pe fatza ei! Nu 4000, ci 100000 de lei ar fi meritat amenda! Pup, you, fa! Translator: Sa ma pupi in cur, scarba dracului!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614