REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat după o postare de-a judecătorului Cristi Danileţ

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat după o postare de-a judecătorului Cristi Danileţ

Replica API 11 ianuarie 2019 | 02:21 460

Cristi Danileţ

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat şi efectuează verificări, după ce judecătorul Cristi Danileţ a publicat, pe Facebook, un mesaj prin care sugera că Armata ar putea ieşi în stradă pentru „a păzi democraţia”, au confirmat, conform MEDIAFAX, reprezentanţii IJ.

Reprezentanţii Inspecţiei Judiciare au confirmat că s-au autosesizat în cazul judecătorului Cristi Danileţ şi efectuează verificări, după ce magistratul a postat, miercuri seară, pe Facebook, un mesaj prin care sugera că Armata ar putea ieşi în stradă.

„Poate că cineva remarcă totuşi succesiunea atacurilor, destructurărilor şi decredibilizarilor la adresa următoarelor instituţii: DGIPI, SRI, SPP, Poliţia, DNA, Jandarmeria, PICCJ, ICCJ, Armata. Nu par întâmplătoare după declararea sus şi tare a "abuzurilor instituţiilor de forţă". Ştim cu toţii ce ar însemna lipsirea de eficienţă sau, mai rău, preluarea controlului politic asupra acestor instituţii: servicii, politie, justiţie, armată? Şi, apropo de Armată: oare s-a aplecat cineva asupra dispoziţiilor art. 118 alin. (1) din Constituţie potrivit cărora "Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea (...) a democraţiei constituţionale" ? Ce ar fi dacă într-o zi am vedea armata pe stradă păzind ... democraţia, că tot am văzut azi că e in scădere coeficientul?! Nu v-ar surprinde să realizaţi că ar fi ... constituţional!? Eu cred că nu vedem pădurea din cauza copacilor...”, este postarea judecătorului Cristi Danileţ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urbi et Orbi, nu-i asa Cristi ?
0
1
vorbiti frumos cu domnul Danielet ca se supara pe voi atit trimetetil la doctor psiholog bun
0
5
paranoicule , va e foame ? ati condamnat oameni nevinovati , l-ati scapat pe klaus werner , v-ati vandut multinationalelor , ce pizda ma - tii mai vrei ?? poporul v-a citit , veti lua muie la. alegeri !
2
6
Primele mesaje si ultimele sunt ale unui bolnav psihic care nu rateaza niciun art zilnic. Ne rugam sa crape cat mai repede acest specimen, caci institutiile statului dorm, in loc sa trimita dupa gratii asemenea scursuri. Ne intoxica la orice articol cu parerile lui de om bolnav, vrand cu orice pret sa influenteze oamenii, inclusiv la toate art despre biserica. E posedat ar spune preotii, e bolnav psihic ar spune medicii psihiatri. Dar fituica nu ii sterge mesajele, de ce? Pt ca asta urmaresc si ei:sa dezinformeze, sa discrediteze tot ce e moral,sa ne dezbine si ei sa conduca si sa fure.
3
4
Inspectia judiciara este inchizitia creata de tudorel toader cu ajutorul careia incearca sa distruga JUSTITIA. Dar nu va reusi! Intotdeauna BINELE invinge RAUL. Si, sa faci LEGI PENTRU HOTII care au furat statul si pe noi toti oamenii cinstiti, este un MARE RAU.
7
3
....se apropie de iesirea din magistratura , raspandeste zvonuri ce tin de siguranta nationala . Ce incredere sa ai intr-un asemenea element , dupa cum arata te duci cu banii la el sa achiti parcarea .....
5
9
Sunteti asociatii sau patronii fituicii?Asa ati fost voi educati de presa si media ca un judecator trebuie caracterizat din punct de vedere al fotogenitatii,ca trebuie sa nu aibe barba sau mustati,sa aibe fata lui RichardGere,sau ca trebuie sa fie de un profesionaliam de exceptie cum este CristiDanilet! Va dorim ca cei care dati mesaje sa ajungeti sa fiti judecati de manechine de judecatori cand veti avea nevoie,si nu de astfel de oameni care fac cinste Clujului si Ardealului.Dar fituica e la nivel de comentaci care pot asigura mesaje privitoare doar la pozele pe care le vad,asta e nivelu lor
7
7
Unul dintre putinii judecatori de nota 10 din tara. Dar ca sa fie discreditat, aceasta fituica ppssdddista publica articol, dupa care psdistii si baietii cu ochi albastrii dau mesaje si-l fac praf. Va blestemam pt tot raul pe care-l faceti cu mesajele pe care le dati, manipulandu-i astfel pe senilii de pensionari si pe oamenii cu pr psihice netratate care va cred inca si va iau in seama. Gunoaiele care dau mesaje ar trebui anchetate de parchet
7
7
Lui mama ce fata are!
4
7
de ce nu-l dat afara din magistratura ca tot era sau este prieten cu Carmen?
4
8
Cristi facaletz,ai facut armata la ministrul apararii Les care s-a jucat dupa liceu cu pistolul cu apa la nisip.
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218