REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Inspecţie pe Podul Agigea. Concluzia: lucrările, ÎN ÎNTÂRZIERE!

Inspecţie pe Podul Agigea. Concluzia: lucrările, ÎN ÎNTÂRZIERE!

Replica API 5 octombrie 2016 | 00:06 238

Când vă spuneam că nu-i nimeni la lucru….

Când vă spuneam că nu-i nimeni la lucru….

În urma scandalurilor legate de reabilitarea Podului de la Agigea în care şeful CNADNR era acuzat de nepăsare, iată că în cele din urmă acesta a catadicsit să apară la malul mării. Directorul General al CNADNR, Cătălin Homor, a fost luni, 3 octombrie, a.c. în vizită pe Podul de la Agigea şi la varianta de ocolire Constanţa, pentru a vedea stadiul lucrărilor şi dacă graficul acestora este respectat.

„Când am ajuns la pod am fost dezamăgit de mobilizarea slabă din şantier. După mai mult de două săptămâni de la reînceperea lucrărilor, ritmul este mult prea lent, nu există o organizare judicioasă a resurselor materiale şi umane şi, mai ales, a activităţii propriu-zise. În această situaţie, am cerut constructorului să sporească ritmul de lucru în aşa fel încât să recupereze zilele de întârziere şi să-şi respecte programul de lucrări astfel ca, la sfârşitul perioadei de restricţii, traficul rutier să se desfăşoare pe două benzi de circulaţie, aşa cum s-a angajat la reluarea lucrărilor de reabilitare”, a afirmat Cătălin Homor.

Despre varianta de ocolire Constanţa, directorul i-a transmis constructorului că trebuie să-şi asume calitativ realizarea proiectului şi să se mobilizeze corespunzător. „Aş vrea să subliniez, tuturor celor implicaţi într-un proiect, beneficiar sau antreprenor, că le cer respect şi calitate faţă de realizarea proiectului.

De asemenea, toţi partenerii noştri constructori aş vrea să înţleagă că, aşa cum noi facem tot posibilul să respectam clauzele contractuale, le solicităm şi lor să-şi respecte termenele, astfel încât obiectivele să fie finalizate conform angajamentelor”, a declarat directorul general al CNADNR. Începând cu data de 12 septembrie a.c., circulaţia pe podul de la Agigea a fost închisă complet pentru a se relua lucrările de reabilitare. Acesta va fi închis până la sfârşitul anului. Până atunci şoferii sunt nevoiţi să folosescă rutele ocolitoare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102