REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Instituția Prefectului, precizări referitoare la scandalul momentului în Medgidia

Instituția Prefectului, precizări referitoare la scandalul momentului în Medgidia

Replica API 19 februarie 2019 | 23:32 518

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului- județul Constanța, pe fondul discuțiilor provocate pe rețelele de socializare, se fac următoarele precizări:

-Instituția Prefectului se delimitează de toate declarațiile politice și mesajele electorale, fiind apolitică prin natura ei și refuză implicarea acesteia în dispute politice de orice gen.

Denaturarea sensului unui document oficial, parte a corespondenței dintre Instituția Prefectului - județul Constanța și Consiliul Local al municipiului Medgidia, prin conferirea unor conotații eminamente politice și utilizarea acestora în scop evident electoral este inacceptabilă.

-Instituția Prefectului, prin exercitarea atribuției de verificare a legalității actelor administrative ale Consiliului Județean, ale Consiliului Local și ale primarului, conform legii de funcționare a instituției (Legea 340/2004), vine în sprijinul acestora și nu își folosește prerogativele în scop electoral.

-Prin notificarea Consiliului Local Medgidia de către Instituția Prefectului, cu privire la H.C.L. nr. 6/2019 privind completarea și modificarea H.C.L. nr. 60/23.03.2017, ce vizează Regulamentul de organizare și funcționare a clubului sportiv municipal Medgidia, au fost avute în vedere sublinierea unor elemente de nelegalitate identificate și posibilitatea de a le corecta, prin adoptarea unei noi hotărâri de către plenul Consiliului Local municipal Medgidia.

În plus, precizăm că această notificare nu reprezintă anularea actului administrativ sus-menționat, acesta fiind atributul exclusiv al Consiliului Local.

Considerăm, de asemenea, că transferarea unor modalități de lucru și comunicare eminamente instituționale în spațiul public, informal, împietează și alterează procesul transparenței decizionale și nu respectă standardele de calitate ale managementului organizațional.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaru asta se da ca si cum ar fi Robin Hood ia de la bogati si da la saraci dar nu este asa. Vrabie fura si va fura cel mai mult decat toti primarii la un loc o sa se convinga fraiericii care il omagiaza dar e usturator la buzunar pt toti cetatenii medgidiei
4
0
Dane, pai daca ProTV face emisiuni pe bani furati ce astepari ai tu de la presa locala. Astia sunt fomisti rau de tot, si pe bani mult mai putini le fac ode.
6
0
Aici e vinovata presa din oras care se duce la emisiuni si tot minte ca in campanie era invers acum omu are abonament tot din banii nostri dar cine sa creada toti retarzii care ii momeste el cu petarde
6
0
Ai drepated Dane, dar sunt in aceiasi grupare. Genk o tine pe nepoata lui Vrabie de nevasta, l-a a avut pe Petrisor de la ProTV bucatar la nunta, ca tot cumpara Vrabie reportaje la PRoTV, Romania te iubesc. Numai infractori! Si procurorii si politatii niste incompetenti daca nu corupti. Stii ca si statia de betoane care e pe numele mamei lui GNK tot a lui Vrabie este. Asa ca hai cu triplarea impozitelor ca sa comande mai mult beton!!!
6
0
Ce sa isi ia Genk si-a luat fisu lu domn primar BMW X5 ca de el e amarat si face pe saracu domnul Vrabie
9
0
Este doar o manevra ca sa dubleze taxele. In felul asta nu sunt de vina nici consilierii nici primarul. Cine tine cu primarul da vina pe consilieri ca macar primarul a vrut sa nu le creasca, iar cine tine cu partidele da vina pe primar ca nu a aceptat scaderea impozitelor. In realitate si primarul si consilierii se bucura de aceasta dublare ca ei toti de acolo halesc si ei si rudele lor. Si acum mai mare rusinea la un oras cum este Medgidia domnul GNK are doar FTYPE modelul vechi ... asa ca hai cu dublarea sa schimbe si baiatul asta masina. Suntem prosti fratilor si ne pacalesc niste smenari
8
0
Perfect adevarat! ,,medgidioti'' usor de manipulat... Mai ales ca sarlatania e la ea acasa la Medgidia!.... Trist, dar adevarat!
11
0
Sa citeasca si fraiericii care il ridica in slavi pe acest primar impostor pacat ca in orasul asta sunt oameni atat de usor de manipulat si creduli
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614