REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Institutul Cantacuzino va ieşi pe piaţă cu medicamentul imunomodulator până la sfârşitul anului

Institutul Cantacuzino va ieşi pe piaţă cu medicamentul imunomodulator până la sfârşitul anului

Replica API 18 octombrie 2020 | 21:00 1384

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, anunţă că Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă, până la sfârşitului anului, un medicament imunomodulator dezvoltat de propriii cercetători, un supliment alimentar cu proprietăţi biostimulatoare şi antioxidante.

"Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, în ultima perioadă de timp şi-au focalizat foarte mult atenţia pe ceea ce înseamnă sporirea capacităţii de testare. Totodată lucrează la un medicament imunomodulator, va ieşi curând pe piaţă, şi a luat măsuri ca vechea linie de producţie a vaccinului trivalent să poată să fie repusă în funcţiune şi să înceapă testele, astfel încât, aşa cum şi-au propus la nivelul institutului, începând de anul viitor să poată să poată să producă vaccinul. Medicamentul imunomodulator va ieşi până la sfârştiul anului", a arătat Nicolae Ciucă, scrie Agerpres.

Specialiştii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" au dezvoltat un nou produs imunomodulator, care are proprietăţi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sau nu credem cu indarjire, am ajuns si in medicina ca si in politica sa ne contrazicem in dispute efemere!
0
0
noroc cu PSD care a trecut I Cantacuzino la MAPN in dec 2017, altfel si acum ne uitam si cautam vaccinuri prin Europa. Javra asta penelista de pm nu a alocat bani pentru o linie de Remdesivir,stam cu mana intinsa la UE
3
0
Exact asta trebuie facut. Nu vaccin ca se baga banii degeaba si se pierde timp fara rezultate concrete. Trebuie asigurat tratament pentru cei care se imbolnavesc si au nevoie. Pentru ceilalti doar stimulare a sistemului imunitar. In sfarsit o abordare profi a covid19. Avand sistemul imunitar bun iei virusul si il invingi facand anticorpi. Luind virusul continuu faci anticorpi continuu. Scapi de forme grave ale covid19. Si scapi de cheltuiala inutila pe teste si vaccin ineficient. Exact ce nu vrea bigpharma. Probabil ca vor inchide institutul pe motiv ca e focar de covid19.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218