REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Întâlnire de foc în Mamaia! Constantinescu de la OPC, replică tranşantă pentru cei care acuză că face prea multe controale - VIDEO

Întâlnire de foc în Mamaia! Constantinescu de la OPC, replică tranşantă pentru cei care acuză că face prea multe controale - VIDEO

Replica API 2 august 2017 | 01:04 389

O altă problemă, susținută și de Bucovală, este lipsa unui spital regional, pentru care senatorul Moga și-a dat cuvântul că va găsi o soluție.

Întâlnire de maximă importanță la Hotel Iaki! Marți, 1 august a.c., Federația Patronatelor din Turismul Românesc a organizat o întâlnire cu mai mulți reprezentanți ai autoritățiilor locale, a organelor de control, dar și cu politicieni pentru a prezenta și pune pe hârtie care sunt probleme actuale cu care se confruntă investitorii de pe litoralul românesc, dar să și încerce să găsească soluții pentru o eventuală creștere a cifrei turiștilor, dar și a calităților serviciilor oferite de agenții economici.

Printre cei prezenți s-au numărat președintele FTPR Mohammad Murad, primarul Constanței, Decebal Făgădău, Mirela Matichescu, președintele Asociației Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, subprefectul Constanței, Mustafa Levent Accoium, senatorul Nicolae Moga, comisar-șef adjunct CJPC, Horia Constantinescu și mulți alții.

Una din problemele pe care Murad le-a prezentat a fost problema transportului în comun, mult prea aglomerat, dar și a lipsei parcărilor. Nicolae Bucovală spune că ar trebui să existe locuri de parcare destule pe plajă, însă Primăria Constanța ar trebui să se ocupe. În replică, primarul a promis că va găsi o soluție. O altă problemă expusă de investitorul Mohammad Murad a fost legată de desele întreruperi de curent din stațiunea Mamaia. Mulți hotelieri și investitori se confruntă cu această problemă, dar dau vina pe suprasolicitare rețelei.

O altă problemă, susținută și de Bucovală, este lipsa unui spital regional, pentru care senatorul Moga și-a dat cuvântul că va găsi o soluție.

Murad a tot dat vina pe stat pentru că nu se implică îndeajuns în dezvoltarea investițiilor, în timp ce subprefectul Accoiun susține că la fiecare Colegiu Prefectural se pun în discuții problemele de pe litoral. De asemenea, la conferința de presă care a urmat după întâlnire, subprefectul a promis că la Coelgiu vor fi invitați și reprezentanți ai turismului pentru a discuta problemele cu care se confruntă.

Un subiect delicat atins în cadrul ședinței a fost legat de controalele celor de la Protecția Consumatorului, care, se pare că a deranjat mai multe persoane. I s-a reproșat lui Horia Constantinescu că „face mai mult caz decât ar trebui cu controalele”, lucru spus de către un politician. În replică, Horia Constantinescu a prezentat situația controalelor și ce a găsit pe litoral, menționând faptul că exemplele negative au motivat hotelierii să facă investiții pentru a fi găsiți curați de către organele de control.

Claudia CORBU

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce spital regional,o policlinica sau circa medicala de prim ajutor.Ce viseaza bucovala pe care l-a improproetarit matusa tamaracu fosta circa pe care a transformat-o in bodega pardon restaurant macedonesc se zice.
1
0
aceste sedinte de organizare? Doar mai e timp pana la inceperea sezonului estival 2019. Acum in mijlocul sezonului se vorbeste de parcari si alte treburi organizatorice? Acestea intalnire trebuia facuta la inchiderea sezonului estival 2016 pentru anul 2017. Sau e intalnirea pentru 2018. Vai de noi.
1
0
Jos horia !!!! Un paduche !
2
5
trebuia intrebat tovarasu moga de maxi taxi pe care o are 310 Dorada transporting
4
0
Iar plange Bucovala dupa plaje. Tare se mai agita. Mai ales de cand le-a vazut si extinse pe bani europeni. nu stie cum sa faca sa puna mana pe ele pt hotelurile lui. Venituri nu declaram decat de forma, bonuri si facturi nu emitem, impozite si taxe doar ne prefacem ca platim. Dar voi sa ne dati noua plajele, ca nu au cei 5 moldoveni veniti la hotel unde sa zaca intinsi cu burta la soare.
5
1
Numai manglitorul ala de Moga putea sa ceara asa ceva,i-a deranjat controalele pe cei care contribuie la bunastarea sa!!!!
8
2
Ia uite mafiotii,au ajuns sa ameninte ca sunt prea multe controale?asa vor machedonii sa se imbogateasca,cu riscul de a imbolnavi oameni,iar acum,daca nu li se mai permite,recurg la amenintari?urat,f urat.Dl Horia are copii mici si probabil are constiinta,chiar daca unii ziceti ca o face ca vrea sa ajunga mai sus.F bine,daca ajuta oamenii sa traiasca bine,sa nu se imbolnaveasca si oamenii il vor rasplati cumva.Controlati toate restaurantele din Mamaia.Astia castiga intr-o vara cat luam noi pe 1 an.Acu' 20 de ani, 1 patron de vindea la toneta in Mamaia,la sfarsit de vara isi cumpara apartament.
11
4
sunt controale prea putine,altfel nu se explica cum te servesc infractorii astia cu gunoaie putrede dar pe bani multi,peste tot in romanica,nu numai litoral si valea prahovei,de curand o nunta din alba a fost bagata la spital de antreu
11
2
Aici,la conferinta asta,cineva din politica l-a amenintat in stil mafiot, pe horia constantinescu
9
3
Arabuuu mei a construit la hostelul lui locuri de parcare aferent numarului de camere meeei
2
4
A ajuns mafia machedoneasca si cea araba sa invete ce sa se faca. Sa nu sa spuns de patrapazlicurile ce le fac.Iar de cistigat cistiga numai mafiotii iar locurile de munca sunt de toata jena, se munceste 4 luni si se plateste doua cu salariul minim. .Ce industrie de turism, populatia si statul nu cistiga nimic.Iar cu plaja ,luati mina de pe ea, pt ca este o zona de protectie costiera si trebuie sa fie lasata naturala, iar cei ce trebuie sa se ocupe de ea sa fie oamenii de specialitate nu samsarii.Nn aud niciodata vocea oengeurilor care trebuie sa apere natura.Unde sunt? Se ascund dupa fuste .
15
4
Cine e toanta aia cu palaria pe cap ? Nu a anuntat-o nimeni ca nu e soare si nu ploua in incinta hotelului ? In rest , praf in ochii, vad o gramada de conlocuitori care isi dau cu seama !
10
2
meeeey, dute-n pizda ma-tii de arab la tine in tara si spune statului tau sa dezvolte investitiile. MUIE ba, harap jegos!
13
5
Horia a procedat corect umbland la siguranta consumatorului ,dar nu era cazul de atata publicitate facandu-se remarcat ca sa-si atinga scopulul mult visat de PRIMAR ! pierzand alegerile de la Costinesti s-a orientat catre Constanta !Dupa reprosul premierului vedem o schimbare NU mai apare in filmarile reporterilor ,doar glasul i se aude !Speram ca a inteles sa lase publicitatea pentru altii ,nu-l avantajeaza .....
14
4
Acest Mascarici zis Horia parca nici nu seamana a om ce cauta un Interlop la OPC sau in alta parte poate ar face ceva in locul lui Traian Hiena cu 7 capete
8
19
Parcu tabacarie jumate deja e vandut . In palatu copiilor se construieste lidel e normal cine a dat ordin al cui e pamantu ala abchetati si dati stire
13
6
Sa stie toata lumea, Horia vrea sa fie cineva in Constanta, la Bucuresti a fost Manager la o terasa ilegala numita Bonton asociat cu Nastase. Horica asta a fost numai sef toata viata pentru ca provine dintr-o familie comunista instarita si are mari relatii in PSD fiind nepotul unui fost ministru pe timpul lui Ceausescu. Controale se faceau si inainte la OPC dar nu pe tiparul lui Piedone care mergea cu toate televiziunile in piata ca apoi sa ajunga primar, asa ca nu mai puneti botul la toti fraierii care se dau ceea ce nu sunt. Horica e hotoman mare.
12
13
Ce a facut opc a facut bine! Si bineinteles ca era dorit si mai multe controale in alimentatia publica. - la mare se stie exact doar numarul turistilor morti inecati dar nu va sti nimeni cati turisti ajung sa moara la casele lor ptr ca au consumat alimente cu probleme pe litoral.
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614