REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Întâlnire de gradul 0 la Agigea: Mazăre şi Iorguş au dat mâna, în mijlocul „gagicilor”

Întâlnire de gradul 0 la Agigea: Mazăre şi Iorguş au dat mâna, în mijlocul „gagicilor”

Replica API 14 noiembrie 2014 | 01:49 139

Cu glumiţe deocheate

Cu glumiţe deocheate

Radu Mazăre a făcut ieri ce ştie el mai bine, atunci când vine vorba despre întâlniri cu miză ale PSD. Dacă, la ziua şi lansarea lui Victor Ponta, de pe Arena Naţională a celor 70.000 de pesedişti aduşi din toată ţara, Mazăre a fost cel mai ovaţionat şi sincer aplaudat om al zilei, cu o baie de mulţime ce a durat aproape o oră şi zeci de sesiuni foto, toate complet rupte de contextul evenimentului, exact la fel s-a întâmplat şi la noul pod de la Agigea. Radu Mazăre, însoţit de fratele său Alexandru şi deputatul Eduard Martin, au ajuns pe şest, fără să-i vadă nimeni, aşezându-se cuminţi în afara îmbulzelii de tăriceni, drăgnişti şi operatori video ori stative machiate de microfoane. La un moment dat, pentru a nu răpi din măreţia colegilor săi aflaţi în campanie, Mazăre a plecat de capul lui în mulţime, ocolind grămadă compactă de jurnalişti îmbulziţi în jurul lui Tăriceanu şi Dragnea. Iar efectul a fost fix cel scontat: după ce l-au recunoscut, cei peste 500 de oameni aduşi cu autocarele din judeţ să se încălzească pe podul neterminat de la Agigea, aplaudându-i pe „ăia de la Bucureşti”, au început să-l fluiere, aplaude şi ovaţioneze pe Radu Mazăre.

Extrem de dezinvolt şi în elementul lui, Mazăre a pupat orice „gagică” i-a cerut acest lucru, absolut toate la vârsta a doua, dar asta nu a constituit niciodată un impediment pentru primarul Constanţei, după el însuşi a recunoscut amuzat: „Păi, dacă nici eu nu mă descurc cu astea...!”. S-a fotografiat cu zeci de persoane, a dat mâna cu toţi cei care îi făceau culoar şi a mers până la ultimul om din gloata adunată pe pod. Aici se aflau femeile aduse Zanfir Iorguş de la Mangalia, motiv pentru care fostul primar şi deputat PDL devenit coleg PSD cu Mazăre să-l scruteze foarte atent, dar cu zâmbetul pe faţă pe liderul judeţean, urmându-l cu paşi mărunţi. „Domnu’ Mazăre, dar ce slab eşti! Pari mai gras la televizor!”, s-a minunat o războinică din armata lui Iorguş, prilej pentru Mazăre de a-şi ridica hainele pentru a le arăta abdomenul. „Să vii şi la Mangalia, să faci şi acolo bine!”, i-a cerut altă amazoană de-a lui Iorguş, solicitare care l-a binedispus şi mai tare pe Mazăre. Într-un final, cei doi s-au întâlnit, moment surprins în exclusivitate de „Replica”. „Să trăiţi, dom’ primar!”, i-a urat Iorguş lui Mazăre, îndreptându-se spre el; „Ce faci, Zanfire?”, i-a răspuns Mazăre, după care au dat scurt mâna şi s-au îndreptat spre grupurile lor. O relaţie foarte interesantă între doi mânuitori abili de grupări de femei fidele, ce pot deveni de-a dreptul extremiste dacă te legi de bărbatul lor. „Ce faci, dom’le, îl laşi să-ţi ia gagicile?”, a sunat o întrebare amuzantă către Iorguş, la care acesta a avut un răspuns pe măsură: „Măi, ştii cum e aici? Ca-n bancu’: lasă-l pe ăla să le încălzească...”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614