REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Întâlnire de gradul 0 la Pavilionul Expozițional – Organizația Femeilor Social Democrate s-au adunat pentru Școala Politică de Vară

Întâlnire de gradul 0 la Pavilionul Expozițional – Organizația Femeilor Social Democrate s-au adunat pentru Școala Politică de Vară

Replica API 25 august 2017 | 00:00 244

Femeile social-democrate s-au adunat pentru o nouă ediție a Școlii De Vară a OFSD, care a ajuns la a șasea ediție. Sub acoperișul Pavilionului Expozițional din Constanța au venit reprezentantele de seamă ale femeilor din partid din toată țara, unde Mariana Gâju a avut grijă să primească invitatele și invitații cu pâine și sare. Desigur, nu au lipsit nume importante din organizația centrală!

În perioada 24-27 august a.c., în Mamaia are loc Școala Politică de Vară a OFSD, ediția a VI-a. Invitați de seamă sunt președintele PSD, Liviu Dragnea, fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, președintele OFSD, Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb, Marius Pieleanu, dar și mulți alții. În prima zi de lucru, la prezidiu, pe lângă Mariana Gâju, primarul localității Cumpăna, au fost prezenți primarul Decebal Făgădău, viceprimarul Costin Răsăuțeanu, senatorii Nicolae Moga și Liviu-Tit Brăiloiu, fostul ministru Florin Iordache, secretarul de stat Ovidiu Iani, dar și consilierul lui Dragnea, Florin Pâslaru.

Mariana Gâju a ținut discursul de deschidere, prin care a mulțumit invitațiilor și invitatelor pentru prezență și a ținut să sublinieze că femeile au crescut ca număr în parlament, ele fiind o verigă importantă în politica românească, prin puterea lor de a face față diverselor obstacole într-o lume dominată, de altfel, de bărbați. Lucrările vor continua și zilele următoare, iar primarul comunei Cumpăna a promis multe surprize... cu iz național!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
WOW ce de rapandule
1
0
Din partea duoamnelor de la psd o sa aveti surprize cu miros de fasole pesedista
0
0
Cutrele si hienele :Maria Gaju, Florin Iordache ...etc. Va serbati salariile dublate, triplate ! Rusine ciumatilor!
3
0
Oamenii votati de milioane de romani fac sedinte. Nimic rau,ba chiar e foarte bine. Bine ar fi ca ei sa lucreze in sensul votului primit,adica exact in folosul votantilor,chiar daca asta le aduce greutati si sunt pasibili cu excuderea din politica. Munca politica intr-o democratie inseamna si lupta impotriva celor ce vor raul poporului, plus sacrificiul personal pe timpul mandatului in a face bine. Daca nu,daca politician inseamna doar a critica un alt politician fara solutii alternative, bune tarii,inseamna ca totul e degeaba. Votul nu mai are rost.
1
0
Inataiul taranoi al judetului, Moga, nu putea lipsi.
2
1
Dar pe prostu' satului, Babu Mitica unde l-ati uitat? Sau va este frica ca se face si mai rau de rahat! ?
3
0
da-i ma-tii !
1
2
vaiiii dar cum de a lipsit Dontu excremental acela de om.
3
2
Muie cu cacat!
4
1
Ale dreacu hiene , ciorditori si corupti , mizerii umane !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108