REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Întâlnire de lucru de maximă importanţă, la Constanţa: se discută despre dezinstuţionalizarea copiilor

Întâlnire de lucru de maximă importanţă, la Constanţa: se discută despre dezinstuţionalizarea copiilor

Replica API 9 august 2017 | 00:37 432

Petre Dinică, director DGASPC

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează în data de 09.08.2017, la Sala ”Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ- Consiliul Județean Constanța, în intervalul orar 10.00-13.00, întâlnirea de lucru cu reprezentanții tututor unităților administrativ-teritoriale de pe raza județului Constanța.

Acest eveniment are loc în contextul modificărilor legislative apărute în domeniul asistenței sociale și protecției copilului, precum și al aprobării demarării de către D.G.A.S.P.C. Constanța a procesului de dezinstituționalizare a copiilor aflați în centrele de plasament și asigurarea tranziției îngrijirii acestora în comunitate.

Scopul acestei întâlniri este acela de a discuta procedurile comune de lucru, precum și acela de a facilita schimbul de experiență între specialiștii care activează în domeniul asistenței sociale și protecției copilului.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai si vai vb ghita Dinica.Faceti o verificare zic.Va dau eu pont ancetele sociale pt pers cu handicap nu au fost facute de haaat ani.Economisiti motorina inteleg dar vedeti dnle de la birouri fac rani la fese de la atiiita scaun.Trimitetile pe teren veti ramine uimit devrez anchetelor sociale dak vorvfi fac dak va intereseaza soarta handicapatilor zic.Sanatate nu nu va doresc.
1
0
Doamne ,vedeti cine a fost Dinica pe vremuri .Multi din depoul Palas pot spune ca nu colcaie de inteligenta.Servil ,obedient slugarnic.Iar despre studii va rog . Spiru Haret ,Bioterra,Ecologica etc toate cu renume mondial si cu containerele de gunoi pline de sacosi si plicuri.Vivat PSD!
0
0
cum sa si-l fi marit a hotarit el si cei apropiati din conducere sa aba marirea.ceilalti deee prostimea nu.simplu si atiit.apropos acest directoras ne va scuti cu prezenta dizgatioasa cind banui cind psd nu va mai fi la guvernare.sa va puneti marirea pe piept japitelor.
2
0
Nu ati vorbit despre cum si-a majorat Dinica singur salariul?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614