REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Întâlnire Hans Klemm-Anca Jurma. Ambasadorul american a asigurat-o pe șefa interimară a DNA de continuarea sprijinului Ambasadei SUA

Întâlnire Hans Klemm-Anca Jurma. Ambasadorul american a asigurat-o pe șefa interimară a DNA de continuarea sprijinului Ambasadei SUA

Replica API 17 iulie 2018 | 00:00 216

Ambasadorul Hans Klemm și atașatul FBI David Varner, recent sosit la post, s-au întâlnit marți cu procurorul șef interimar al DNA, Anca Jurma, la sediul instituției și au asigurat-o de continuarea sprijinului Ambasadei, arată o postare pe Facebook a Amabasadei Americii la București, conform hotnews.ro.

Ambasadorul Hans Klemm și doamna Anca Jurma au discutat și despre modalitățile de întărire a cooperării dintre Statele Unite și România în domeniul aplicării legii, potrivit postării.

Anca Jurma a preluat interimatul la șefia DNA pe 12 iulie, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat ordinul de revocare a Laurei Codruța Kovesi, ca urmare a deciziei Curții Constituționale.

Anca Jurma, fosta consilieră a Laurei Codruța Kovesi, are o vechime de 28 de ani și a fost și procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională, de informare şi relaţii publice din cadrul DNA.

Ambasadorul Hans Klemm și atașatul FBI David Varner, recent sosit la post, s-au întâlnit astăzi cu doamna Anca Jurma, procuror șef interimar al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) la sediul instituției și au asigurat-o de continuarea sprijinului Ambasadei. Ambasadorul Hans Klemm și doamna Anca Jurma au discutat și despre modalitățile de întărire a cooperării dintre Statele Unite și România în domeniul aplicării legii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A venit iar asta cu prosteala.
0
0
Asta de jos , Hans . stai in genunchi la greu . o iei la bot fara sa o uzi. Ti ai dreaq de neam de hoti si koorve
2
0
Asa cum a avut grija sa nu fie schimbata, tot asa o sa o ajute, are grija lui intai si apoi slugile
1
1
Eu vreau sa te bavardesc si pe tine.Codruta o sugea frumos dar la incrput ii era rusine sa o ia in mana apoi imi baga mana la carici si mi o sugea grav
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218