REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Întâlnire Liviu Dragnea - Victor Ponta la PSD: Ponta se va ocupa de partea de finanţe publice într-un viitor program de guvernare

Întâlnire Liviu Dragnea - Victor Ponta la PSD: Ponta se va ocupa de partea de finanţe publice într-un viitor program de guvernare

Replica API 13 septembrie 2016 | 01:48 304

Victor Ponta a venit luni la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a întâlnit cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, declaraţii după întâlnire:

- I-am cerut lui Victor Ponta să se ocupe de partea de finanţe publice într-un viitor program de guvernare, cred că este cel mai îndreptăţit.

Liviu Dragnea a declarat duminică, la Țebea, că întâlnirea pe care a avut-o zilele trecute cu Victor Ponta a fost una "relaxată".

Întrebat dacă a fost o întâlnire de "împăcare", Dragnea a precizat că nu se poate vorbi de așa ceva, întrucât nu s-a certat cu Victor Ponta.

Vineri seară, președintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că a vorbit cu Victor Ponta despre partid și despre viitor.

"Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD și despre viitor. Va lupta alături de mine și de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viață mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!", scria Dragnea.

Liderul PSD a explicat că discuția s-a axat pe provocările care se află în fața României și pe ce ar trebui schimbat în plan instituțional și economic.

"Am avut o discuție bună, lungă, în care am vorbit despre ce se întâmplă astăzi în România, așa cum am discutat în 2010, când amândoi am hotărât să pornim un proiect care s-a dovedit a fi bun pentru România. Am discutat ce provocări sunt în fața țării noastre, câte lucruri trebuie schimbate, o rânduială care trebuie pusă în toate instituțiile și în economie — și nu numai, despre partid, despre viitor. Din punctul meu de vedere, discuția a fost bună, corectă, relaxată, a fost o discuție ca între doi prieteni vechi, la mine acasă", a susținut Liviu Dragnea.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218