REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Întâlnire restrânsă în PNL pentru funcţia de secretar general; printre variante: Cristian Buşoi şi liderul PNL Prahova - surse

Întâlnire restrânsă în PNL pentru funcţia de secretar general; printre variante: Cristian Buşoi şi liderul PNL Prahova - surse

Replica API 27 februarie 2017 | 00:27 444

Lideri ai PNL s-au întâlnit, duminică, pentru a discuta despre cine va ocupa funcţia de secretar general al partidului, propunere pe care va fi prezentată, luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, au declarat pentru News.ro, surse liberale. Printre numele care ar putea ocupa funcţia de secretar general sunt preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi liderul din Prahova Iulian Dumitrescu.

Lideri şi membri liberali discută la acestă oră, într-o şedinţă restrânsă, despre cine este cel mai potrivit pentru funcţia de secretar general interimar al partidului. Printre numele vehiculate sunt Cristian Buşoi - preşedintele PNL Bucureşti şi care, potrivit surselor citate, are susţinerea unor persoane cu influenţă în partid şi Iulian Dumitrescu - preşedintele PNL Prahova care este cotat cu şanse mai mici decât Buşoi.

Luni, la ora 11.00 are loc şedinţa BPN unde forul de conducere va decide cine va ocupa funcţia de secretar general.

Aceasta a rămas vacantă după ce, în urmă cu o săptămână, Marian Petrache a anunţat că demisionează din toate funcţiile pe care le are în partid, incluzând-o şi pe cea de secretar general interimar. Decizia lui a venit după ce procurorii DNA l-au pus sub acuzare pentru luare de mită şi şantaj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu credeam ca acest clan " pnl ,, s-ar putea insosi pna la cest zis dorel sa-l numeasca secretar ca pe Lazar august identic niste zombi fara scrupule si neuroni asta-i PNL-ul de KKT !
0
0
Cristian Busoi, un limbric cu carisma unui mop folosit. Ideal pentru functie, bravo!
2
0
Ce va tot strofocati ca tot muraturi sant si astia. Marele Orban care urla cu ioooo-haaa-niiiiis. Circul Bush.
2
0
hai ca iar ma luat durerea de burta, simpt o balonare si a-mi vine hsa fac ceva pe hanus stiti voi .....
2
0
Sa terminam cu partidelwe preistorice ca PNL sau PNTCD etc Ajunge Sa treceti la Cioplosi care esrte deja la SOROS si daca va maninca in hanus sa treceti la Iohanus
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218