REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Înțelegere între municipiul Constanța și orașul Fort Lauderdale din Florida. Ce propuneri a avut Ministerul Dezvoltării!

Înțelegere între municipiul Constanța și orașul Fort Lauderdale din Florida. Ce propuneri a avut Ministerul Dezvoltării!

Replica API 25 septembrie 2019 | 01:29 387

Primăria Constanța a solicitat Ministerului Dezvoltării avize de oportunitate si de conformitate pentru încheierea proiectului documentului "Înțelegere de cooperare intre Municipiul Constanta, Judetul Constanta din România și Orașul Fort Lauderdale, Florida, Statele Unite ale Americii".

Ca urmare a adresei formulată de Primăria Constanța, Ministerul Dezvoltării a comunicat faptul că consideră oportună inițiațiva de a încheia un document de cooperare între Municipiul Constanța și Orașul Fort Lauderdale, Statul Florida din Statele Unite ale Americii și a avizat conform textul acestui document, cu următoarele observații și propuneri: Pentru rigurozitate, se propune modificarea titlului documentului de cooperare cu utilizarea tuturor elementelor de identificare ale părților, astfel: întelegere de Cooperare între Municipiul Constanta, Județul Constanta din Romania și Orașul Fort Lauderdale, Statul Florida din Statele Unite ale Americii". Pe tot parcursul documentului de cooperare se va utiliza în mod unitar denumirea de Întelegere de Cooperare", precum și denumirea de "Statul Florida", ori de câte ori se face referire la acestea. ”Precizăm că, în conformitate cu prevederile art. 41 alin.(5) din Legea nr. 590/2003 privind tratatele, o copie a intelegerii de Cooperare semnată va fi transmisă, în termen de 10 zile lucrătoare de la data semnării, la Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administrației Publice”, se arată în răspunsul primit de la minister. Astfel, consilierii locali vor supune la vot proiectul privind aprobarea Înțelegii de Cooperare între Municipiul Constanța, Județul Constanta din România și Orașul Fort Lauderdale, Statul Florida din Statele Unite ale Americii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un oras mai departe nu a -ti gasit? Dar nu aveti acordul Min Apelor,Fort Lauderdale este port.CSAT ce spune?
1
0
Cu siguranta ca uimitul a scris comentariul in sens ironic.
2
0
Bravo teodor, un rezultat pe masura inteligentei de care ai dat dovada. Alaturi de fagadau si psd , forever.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102