REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Înțelegerea de cooperare dintre Constanța și orașul georgian Batumi a fost semnată

Înțelegerea de cooperare dintre Constanța și orașul georgian Batumi a fost semnată

Replica API 19 septembrie 2020 | 23:18 1587

Înțelegerea de cooperare dintre Constanța și orașul Batumi din Georgia a fost semnată, vineri, 18 septembrie a.c., în prezența Excelenței Sale, Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în România. Ceremonia de semnare a fost organizată online, cei doi primari semnând simultan și urmând a face schimb de documente prin intermediul celor două ambasade.

„Este un moment special pentru mine și echipa mea. Începând de astăzi, avem un protocol care oficializează cooperarea dintre cele două orașe, dar acesta este doar începutul drumului nostru comun. Vom lucra împreună pentru prosperitatea economică a celor două orașe, pentru asigurarea securității și stabilității regionale. Marea Neagră nu ne desparte, ci din contră reprezintă o puternică punte de legătură. Suntem dornici să ne atingem obiectivele de a uni oamenii, interesele, de a oferi tot ce avem mai bun ca moștenire pentru copiii și nepoții noștri. Îmi doresc de la acest acord de cooperare să fie piatra de temelie a prieteniei dintre Constanța și Batumi, dintre România și Georgia.”, a declarat Decebal Făgădău, primarul orașului Constanța.

La eveniment a participat online și Anișoara Maria Mihai, însărcinat cu afaceri în cadrul Ambasadei României în Georgia, care și-a exprimat satisfacția de a participa la această ceremonie în ultimele zile ale mandatului său diplomatic în Georgia.

„Îmi exprim speranța că acest document va contribui la dezvoltarea relațiilor de colaborare dintre orașele noastre în domenii precum comerț, turism, educație, cultură, sport și transporturi, susținând interesele comune. Acesta ne va oferi noi posibilități și ne va ajuta în drumul nostru european. Le mulțumesc tuturor celor care au susținut această inițiativă încă de la început.” a adăugat Archil Chikovani, primar interimar al orașului Batumi.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constantenii escrocati de Primarie, Fagadau. Arati instantei toata Hotararea Consiliului Local din 2013 privind ajutorele la caldura.In HCL din 2013 pentru ajutoare la caldura nu exista anexa 4.Ajutoarele s-au dat si pentru masini mai mici de 10 ani si pentru autovehicule mai mari de 10 ani.Sunt acte scrise in 2013 publicate de primarie in 2013.De ce falsificati si induceti in eroare instanta? Am luat 25 % subventie de la primarie.Cine a furat restul de bani? De unde luam acte pentru a proba ca nu am primit decat 25 % subventie de la primarie? 2020 primaria vine in instanta,minte cu acte false
1
0
tot spre est ? Normal PSD-ul nostalgic,GO EST.
0
0
Nimic care sa implice bani. Mortul de la primarie vrea sa para inteligent. Nu e cazul
0
0
infratirile astea, nu sunt altceva decat excursii reciproce cu neamurile pe banii contribuabililor. jaf cu acte.
2
0
se mai asfalteaza pe undeva
1
0
Sau mai semnat si pentru linia de ferryboat,si ????????
1
0
pui pariu?!?
0
0
l-a semnat asta care peste citeva zile nu o sa mai fie primar?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369