REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Inter s-a impus la Parma și și-a consolidat prima poziție! Man și Mihăilă au jucat câte o repriză

Inter s-a impus la Parma și și-a consolidat prima poziție! Man și Mihăilă au jucat câte o repriză

Replica API 6 martie 2021 | 01:21 1476

Inter s-a impus pe terenul Parmei în ultimul meci al etapei a 25-a din Serie A. Dennis Man a început ca titular la "cruciați", dar a fost înlocuit la pauză cu Valentin Mihăilă

Parma a început curajos iar în minutul 6 Dennis Man a fost aproape să scoată un penalty. Românul a căzut în careu după un duel cu Barella, dar reluările au demonstrat că jucătorul Interului a intervenit corect. Kurtic a avut și el o șansă bună în minutul 15, dar lovitura sa de cap din 6 metri a fost respinsă de Handanovic.

Ulterior, Inter a trecut la cârma jocului, dar Eriksen, Skriniar sau Lukaku nu au fost eficienți în fața porții. Dennis man a fost vizibil afectat după o ciocnire cu Bastoni și a avut nevoie în 2 rânduri de îngrijiri medicale, părând la un moment dat că nu mai poate continua. Totuși, românul a rămas pe teren și putea da lovitura pe finalul primei părți, însă lovitura sa de cap a trecut de puțin pe lângă poarta adversă.

Mihăilă a intrat în locul lui Man la pauză, dar nu și-a ajutat echipa să evite înfrângerea

La pauză, Roberto D'Aversa a făcut rocada între români, Valentin Mihăilă intrând în locul lui Man. Inter însă a ieșit mult mai motivată de la vestiare și și-a făcut meciul ușor după dubla lui Alexis Sanchez (min.54 și 62), ambele reușite ale chilianului venind din pasele lui Lukaku. Belgianul a ajuns astfel la 8 pase decisive în acest sezon, record personal în această privință de când joacă în fotbalul mare.

Finalul nu a fost totuși unul simplu pentru echipa lui conte, deoarece Parma a revenit în joc în minutul 71, când Hernani a reluat din voleu o centrare pefectă a lui Pezzella. Gazdele nu au mai avut însă forța să egaleze și s-a terminat 2-1 pentru "nerazzurri".

Prin această victorie, Inter își consolidează poziția de lider în Serie A, mărind distanța față de AC Milan la 6 puncte. În schimb, Parma se afundă și mai mult în subsolul ierarhiei, ocupând în continuare penultima poziție, la 6 puncte distanță față de Cagliari, prima echipă clasată deasupra liniei retrogradării.

Pentru Inter urmează un meci tare, pe teren propriu contra Atalantei, în timp ce Parma se va deplasa etapa viitoare pe terenul Fiorentinei, o altă echipă lipsită total de formă, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614