REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INTERCEPTĂRI în DOSARUL în care Lală şi Vandamme făceau pe `ninja` în apartamentele din Năvodari!

INTERCEPTĂRI în DOSARUL în care Lală şi Vandamme făceau pe `ninja` în apartamentele din Năvodari!

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 37549

Ionel Claudiu Cozma, zis Lală, a ajuns după gratii, la Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnat, acum câteva zile, la doi ani şi două luni în regim de detenţie. Acesta a fost trimis în judecată pentru furt calificat, alături de mai multe persoane, iar la sfârşitul lunii martie a fost trimis în judecată într-un alt dosar, tot pentru furt calificat.

Gabriel George Sandu (Găbet), Ionuţ Marius Gherghinoiu (Vandamme), Ionel Claudiu Cozma (Lală)şi Ionuţ Daniel Toma (C), dar şi alţii, au fost trimişi în judecată pentru furt calificat pe 15.02.2019, fiinnd condamnaţi definitiv acum câteva zile. Aceştia au dat lovitura în apartamente, prin forţarea ferestrelor, cu precădere în Năvodari, pe modelul “ninja”: luat rapid ce le ieşea în cale şi dispăreau. În general, au furat televizoare, laptopuri şi telefoane mobile, care, aşa cum era de aşteptat, au fost interceptate.

Între 4 - 9 fapte de căciulă

Fiecare inculpat a participat cam la 4-9 fapte, comise la finele anului 2018. Mai exact, potrivit oamenilor legii: “în urma cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu. Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele 8 persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.”

INTERCEPTĂRI

Picioc : - Bă! Găbet ! N-ai prin casă vreun cablu care te încurcă? De-aseară?

Găbet : - E frate! I-am dat și cablu! Nu e bun cablu ?

Picioc: - Unul dintre ele… da e mai adâncă mufa și mi se pare că le-ați inversat și de-aia zic… n-ai unul care ?

Găbet : - Nu e frate! Și ăla de unde p… mea e?

Picioc : - De la altu ! De-aia zic… De la altu dintre alea de-aia zic…

Găbet : - Nu e !

Picioc : - Nu e, nu ? Lasă că îl chem pe tata…

Găbet : - Să moară mama dacă nu C. a ieșit cel mai câștigat…

Găbet: - Păi a ieșit cel mai câștigat… păi el a plecat cu două , noi am rămas 3- 4 inși cu două … ești nebun? Și cu cât s-a dat ăla? S-a dat cu 7 …

Picioc: Din ale lui nu am făcut nimica… că una am făcut-o pardaf pe drum , nu? Și pe cealaltă nu se aprinde din cauza la cablu…

Găbet : Las-o pe aia că e bună mă Picioc …

Picioc : Aia care nu se aprinde de la cablu ?

Găbet : Nu…ailaltă…

Picioc : -Aia e aliniată toată…o țin în casă…

Acestea sunt doar câteva dintre interceptările depuse la dosar, în convorbirile telefonice ei discutând detalii de la furturi sau planuri pentru cele ce urmau.

Acum, indvizii au ajuns după gratii.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa va trebuie,bulau pana imbatraniti! Nu sunteti buni de nimic pe lumea asta decat sa creeati necazuri,cred ca parintii vostri sunt mandri de voi! Fatalailor!
3
3
La cusca cu ei.Asta ar merita toti..mai ales cei din Parlament,pt azi e bun si atat .La mai multi !!!
1
2
Baga-mi-as pula in familia in mortii tai de bulan spart.. Iti trag un pumn te intorc pe dos esti nebun? Lasa mi numaru tau sa ne intalnim fututi morti tai in gura de bulan, nici numele tau nu l lasi aici sugaciule. Baga mi as pula n tac tu de familie de otraviti
1
5
Pt.Sugi Pula Bravo Mars ,mah ,jegule retard ! Calc pe cap toate maimutele care se cred interloape bombardiere.Mai ales pe aia handicapati din Navodari.Va rup mainile si va bat cu ele la ruc ,jegurilor!
6
5
ERAU SI IN CERNAVODA HOTI DE APARTAMENTE DAR I,AU ANIHILAT MASCATII
10
6
Da ti as muie de coclit, si tu comentezi aici.. vezi in morti tai de mamaliga ta acolo
3
8
navodari depozit de droguri un tigan are cel putin 20kg de iarba cocaina mdma pastile etc... cautati bn in navodari o sa fie captura mare!!!
8
3
Bine ca i-ati prins.
17
6
Proxenetii este protejati acum, pentru ca fete putine la produs si pentru ca amenzi mari bro.
9
5
in telefoane???.Nu stiu de ce niciun proxenet nu cade la voi pe interceptari?...Exista o explicatie.... SPAGILE !!!.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614