REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Interlop din România, ARESTAT după ce și-a uitat PISTOLUL în cabina de probă de la MALL. Video

Interlop din România, ARESTAT după ce și-a uitat PISTOLUL în cabina de probă de la MALL. Video

Replica API 24 iunie 2021 | 00:04 9374

Un cunoscut interlop prahovean a fost arestat preventiv pentru deținere de armă letală. Aceasta ar fi fost o știre banală dacă personajul în cauză n-ar fi dovedit un ghinion ieșit din comun. Nicolae Valentin Gălățeanu a ajuns după gratii fiindcă și-a uitat pistolul, armă letală, în cabina de probă a unui magazin de haine dintr-un mall, scrie comisarul.ro.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București informează că, în data de 22 iunie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, „au reținut un bărbat de 36 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în modalitatea deținerii și portului fără drept a unei arme letale”.

Pistol și încărcător cu 8 cartușe într-o cabină de probă

„În fapt, in ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonț, iar în aceeași geantă se afla și un încărcător cu 8 cartușe. Au fost declanșate investigațiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză”, punctează sursa citată.

DGPMB arată că bărbatul în cauză a fost „identificat și condus la audieri”, are 36 de ani și, inițial, a negat „că pistolul îi aparține”. Ulterior, asupra lui „a fost dispusă măsura reținerii, fiind arestat preventiv”.

Măcelul din 2009, care a băgat spaima în tot orașul Ploiești

Nicolae Gălățeanu, zis „Rașpa”, este un nume cunoscut autorităților române. De-a lungul anilor, el a fost implicat în mai multe scandaluri, dintre care cel mai cunoscut a avut loc în octombrie 2009. Atunci s-a dat alertă de grad 0 la nivelul IPJ Prahova deoarece în Ploiești existau informații că urma să se producă un adevărat măcel între rromii zavragii și ursari.

Totul a pornit de la un incident derulat la restaurantul Regina Nopții, unde Rașpa și un amic din Clanul Zavragiilor i-ar fi tăiat cu săbiile pe Bucoveanu și Bârsan, prezenți la o nuntă, lideri ai grupării ursarilor. Imediat, s-a dat zvon în oraș că ursarii au tocmit o echipă de rakeți moldoveni și ruși, care urmau să-i atace pe zavragii. Unitățile MAI au împânzit orașul, iar măcelul așteptat de toată comunitatea rromă nu a mai avut loc.

Un an mai târziu, „Rașpa” era prins de polițiști și arestat. El se sustrăgea unei urmăriri penale pentru furt calificat. Și prinderea lui Gălățeanu este subiect de film. După ce a furat câteva băuturi alcoolice din magazinul unei benzinării, a fugit de acolo cu un taxi și, pe drum, l-a jefuit pe șofer. Acesta a sunat la Poliție, iar echipajele sosite s-au trezit în fața unui interlop pus pe harță. „Rașpa” a devenit violent, i-a amenințat și i-a atacat cu un ciob pe polițiști. Încătușat, într-un final, Nicolae Gălățeanu a fost condus la Spitalul „Buna Vestire”, acolo unde testul antidrog efectuat a ieșit pozitiv.

Interlopul Nicolae Gălățeanu, zis Rașpa, în vârstă de 30 de ani, a apărut într-o filmare postată pe o rețea de socializare (video jos) în care aruncă mai multe teancuri de dolari pe o masă, lăudându-se cu suma imensă de bani pe care o deține. Filmarea a fost trimisă pe adresa ziarului, ziarulincomod@yahoo.com, de către un cititor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om care munceste doar interlopii si proxeneti
17
0
Si nenea astia au drept de port arma ? Noi ... Ulea
4
0
Si eu fac taxi da am 20 de ani vechime si cand s a suit un interlop din asta sa ma jefuiasca i am dat un cot in gura de i au sarit dintii si cutitul si dupa ce a luat somn i am luat eu ce furase si l am lasat in sant horcaind probabil mai cauta si acum un logan galben cu numere de constanta ....
11
0
Acum...pachete o sa primesti...si vizita la geam
4
0
Sfanta iVANCEAu pe iutube
0
1
Wow alain delon ce mai.
17
0
Din roumania merg la produs in Dubai.
13
0
Noi va protejam non stop
15
1
Ce frumos este...
17
1
asta e opera lui raducanu el e sifonu orasulu el are pile pana sus
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614