REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Interlopul Clămparu „Cap de porc”, show în pușcărie. Ce le-a pregătit angajaților penitenciarului!

Interlopul Clămparu „Cap de porc”, show în pușcărie. Ce le-a pregătit angajaților penitenciarului!

Replica API 26 septembrie 2021 | 00:00 1263

Considerat cel mai violent proxenet din România, care a făcut milioane de euro cu fete obligate să se prostitueze în Spania, interlopul Ioan Clămparu se plânge că îi sunt încălcate drepturile.

Recent, Clămparu „Cap de porc” a deschis un nou proces împotriva reprezentanților Penitenciarului Aiud, invocând faptul că aceștia ar fi emis un document care, conform infractorului, ar încălca drepturile acestuia. Potrivit articolului invocat, „împotriva măsurilor privitoare la exercitarea drepturilor prevăzute de prezenta lege, luate de către administrația penitenciarului, persoanele condamnate pot face plângere la judecătorul de supraveghere a privării de libertate, în termen de 10 zile de la data când au luat cunoștință de măsura luată”. În dosarul respectiv, instanța a stabilit primul termen pe 18 octombrie, scrie spynews.ro

Mafiotul poreclit „Cap de Porc” sau „Ion de la Madrid” a dat în judecată, în urmă cu câțiva ani, și doi foşti colegi de celulă, care l-au lăsat fără haine, furându-i-le în timp ce dormea. La momentul respectiv, SPYNEWS a dezvăluit că a incidentul ar fi avut loc la Rahova, unde Clămparu ar fi fost adus de la un alt penitenciar din țară, pentru a fi mai aproape de București, fiindcă trebuia să fie audiat de autorități. Acesta ar fi fost încarcerat într-o cameră de tranzit, de opt persoane, unde sunt aduși pușcăriașii din toate colțurile țării, de care au nevoie, pentru diverse proceduri, polițiștii sau procurorii din Capitală.

Deținuții din această categorie sunt returnați, de fiecare dată, numai pe timpul nopții. În acest context, pe când se afla temporar la Rahova, Clămparu ar fi fost jefuit de alți doi deținuți, care, luați în toiul nopții pentru a fi trimiși la închisoarea de la care au venit, s-au „lipit” de lucrurile altor pușcăriași, care dormeau duși. Când s-a trezit, Clămparu ar fi constatat că nu mai avea decât hainele în care dormise.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mare proxenet si hot de masini miliardar sunt sponsorul sistemului.Congresul pnl a fost sponsorizat de pestii cernavodeni
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614