REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Interlopul Vanghelici, "zmeu" în faţa poliţiştilor care l-au tras pe dreapta

Interlopul Vanghelici, "zmeu" în faţa poliţiştilor care l-au tras pe dreapta

Replica API 7 aprilie 2014 | 00:00 754

Cercetat pentru ultraj

Cercetat pentru ultraj

Interlopul constănţean Ionuţ Vanghelici a ajuns în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, după ce ar fi înjurat poliţiştii de la Rutieră. Vanghelici ar fi refuzat să se legitimeze şi a fost încătuşat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de poliţişti. Acesta a fost dus la sediul Secţiei 3 de Poliţie şi ulterior la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, fiind cercetat pentru ultraj.

Scandal în mijlocul străzii! Este vorba depre cunoscutul interlop Ionuţ Vanghelici, care a făcut pe viteazul în dimineaţa de sâmbătă, în jurul orelor 4.00, luându-se de poliţiştii rutieri. Mai exact, acesta a fost oprit pe bulevardul Mamaia, în apropiere de sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Vanghelici fiind pasager într-un Mercedes. Chiar dacă şoferul a fost în regulă, inerlopul s-a arătat foarte deranjat de "tupeul" poliţiştilor rutieri de a opri auoturismul în trafic, el începând să ţipe că a mai făcut puşcărie şi nu îi e teamă de nimic. La scurt timp, Vanghelici, care era într-o stare avansată de ebrietate, s-a suit în maşină şi şi-a văzut de drum. Nu pentru mult timp. După câteva minute au trecut cu autovehiculul pe strada Călugăreni, acolo unde se afla un alt echipaj al Poliţiei. Interlopul a coborât nervos şi a început să-i îmbrâncească pe oamenii legii. Aceştia au chemat în sprijin un echipaj al Secţiei III, care a reuşit să încătuşeze scandalagiul. El este acuzat de ultraj şi este propus spre arestare. Menţionăm că Ionuţ Vanghelici ieşise condiţionat din închisoare în februarie 2013, el fiind condamnat pentru că îşi răpise un adversar şi îl bătuse zdravăn.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218