REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INTERSAT își bate joc de clienți! Internet și tv - "cu porția"!

INTERSAT își bate joc de clienți! Internet și tv - "cu porția"!

Replica API 20 mai 2017 | 16:52 2608

foto: Romania Insider

Statistica ultimilor ani de la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor din Constanța arată că printre cele mai reclamate servicii sunt cele de televiziune, internet și telefonie. Iar asta pentru că, într-adevăr, furnizorii acestor servicii se comportă lamentabil atunci când vine vorba despre intervenții în cazul unor sesizări ale clienților.

Firmele din Satul de Vacanță, care de regulă încheie contracte pe timpul primăverii şi verii pentru cablu - internet și tv - au început "sezonul" cu stângul! Intersat SRL a fost sesizat, în urmă cu câteva zile, că nu funcționează internetul într-o terasă și un spațiu de cazare din zonă, răspunsul către clienți fiind... să mai facă o sesizare! "E inadmisibil așa ceva. Același lucru s-a petrecut și sezonul trecut. Intervenea o problemă, îi anunțam și venea o echipă de la Intersat abia după 2 zile, și niciodată nu rezolvau din prima zi problema, veneau și a doua zi. Anul acesta văd că începem la fel. Îi sun și îmi spun să mai fac o sesizare? Păi am făcut deja, cât trebuie să mă rog de ei să vină să remedieze problema, conform contractului?", ne-a declarat, revoltată, administratora unei societăți comerciale din Mamaia Sat.

Contactat de Replica, reprezentantul Intersat a declarat că se acționează "conform procedurii", că el este "un simplu angajat" și că... este "în concediu".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste nesimtiti care isi bat joc de clienți ….
0
1
Sunt si eu abonat la intersat , ce sa zic?! Abia asteptat sa vina in blocul unde locuiesc un alt provider ca sa nu mai am legatura cu intersat ....semnal prost de tot ...IPTv n-am cum sa privesc mereu e cu intreruperi , au tupeul sa zica ca '' ruterul ar putea sa nu functioneze '' si ca ar fi bine sa-l procur de la ei ...in bloc se plang mai multi ca n-au semnal dar deranjamente nu prea fac deoarece nu sunt schimbari ....OAMENI BUNI SA NU VA ABONATI LA EI !!!!!!!!!!!!!
0
2
Sinteti liberi d.t.p.d.v. Out cu voi de pe piata.RCS RDS SUNTETI NOMBER ONE !!!
3
0
Sunt abonatul lor si confirm. Din pacate, alti furnizori nu vin in acest bloc nou construit 2016. Ei au cablat blocul inca din constructie, conditie pusa constructorului ca sa obtina Autorizatia de constructie.
11
0
Servicii de slaba calitate. Au clienti captivi si lucreaza, in general, politic, PSD le da contracte cu firmele lor.
10
0
Intersat este un isp foarte serios.
3
9
Cand cumperi usturoi, nu te astepti sa aiba gust de trufe.
4
3
Misto articol. Acum pe bune, hai sa analizam. Titlul zice ca o firma isi bate joc de clienti. Apoi o chestie generica, ca la opc sunt multe plangeri in domeniu, fara nici o legatura cu articolul. Apoi ca firmele din Satul de Vacanta au inceput sezonul cu stangul. De fapt stai, citim mai jos ca e vorba numai de una. Deci toti aceia din titlu s-au transformat doar in unul singur, si de data asta anonim. Care ori nu si-a platit facturile de anu' trecut de prin septembrie - am avut si eu de-a face cu astia de prin Sat, ori a taiat cablurile cu vreun cleste, ori a dat cu sapa in ele.
8
4
Sa inteleg ca va e prieten asta cu terasa sau hotelul, nu ? Sau ca aveti ceva cu Intersatul .. Nu de alta, dar intreruperi de servicii sunt la toti operatorii, ca mai da Dorel in fibra optica cu tarnacopul.
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614