REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INTERSECŢIA GROAZEI! Se va construi un sens giratoriu pe Caraiman?!

INTERSECŢIA GROAZEI! Se va construi un sens giratoriu pe Caraiman?!

Replica API 5 aprilie 2017 | 00:00 598

Ce spun autorităţile

Ce spun autorităţile

Traficul constănţean este caracterizat de haos şi grabă! Presiunea timpului, de exemplu, îi determină pe unii şoferii să nu mai respecte regulile. Această situaţie conduce, din nefericire, la multiple accidente. Sensul giratoriu este considerat de mulţi dintre conducătorii auto o variantă pentru fluidizarea circulaţiei. De-a lungul timpului, s-a cerut a fi amplasat unul şi la intersecţia străzii Caraiman cu Şoseaua Mangaliei. Din nefericire, autorităţile susţin că nu este posibil. Cauza?! Spaţiul disponibil este prea mic!

Celebra intersecţie a străzii Caraiman cu Şoseaua Mangaliei a fost de nenumărate ori locul unde s-au produs cele mai multe accidente rutiere. Din neatenție sau chiar voinţă, mulți dintre șoferi nu acordă prioritate fapt ce duce la impacte violente. Astfel, s-a cerut amplasarea unui sens giratoriu pentru a se evita eventualele incidente. Din păcate însă, veștile organelor abilitate nu sunt bune! Spațiul în care se dorește construirea acestuia nu este suficient.

“A existat un plan acolo , dar, din cauza terenului, nu se poate construi fizic. S-a analizat situația construirii unui sens giratoriu, însă din cauza utilităților din zona respectivă nu se poate. Practic, nu încape. Se analizează o altă posibilitate”, a precizat pentru “Replica” Florian Andrei, directorul SC Confort Urban. Amintim că la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2016, problema intersecției a ajuns din nou la urechile autoritățile care, atunci, luau în calcul montarea unui semafor. Din păcate, ideea nu a fost pusă în practică. Până la o soluție viabilă, șoferii trebuie să conducă cu prudență pentru a nu deveni victimele unei nenorociri.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
,,Felicitari" celor care au hotarat sa stranguleze traficul la urcare pe Pod Butelii dinspre Dezrobirii si Bratianu!Multi se inghesuie sa iasa din giratoriu si sa urce pe pod,traficul se desfasoara pe o banda,raman pe loc si blocheaza giratoriul.Ce ati castigat daca nu ati inchis podul circulatiei?Doua saptamani?Aveti capete ca sa nu va ploua in gat,un primar adus de la microrezervatie,ce sa te astepti de la el?
1
2
Bai talharilor, de semaforizare ati auzit? Ati distrus Constanta!!! V-ati pisat cu sensuri giratorii pe unde ati apucat. Incompetentilor!!!
5
1
Sa fie semnalizata corestunzator Accidente da . Semnele de circulatie sunt in copaci
3
0
este interesant cum in intersectia de la billa, a incaput un sens giratoriu, unde fac stanga si autocarele de mangalia, dar la caraiman cu mangaliei nu are loc.....
3
0
Mai bine desfiintati sensul de la intersectia str. Soveja cu Stefanita Voda.
1
8
cine a comentat pana acum probabil nu a circulat acolo. Pe Caraiman se fac cozi mari si stresante . Daca viin dinspre Oil terminal si vrei sa faci la stanga spre gara sau inainte spre port trebuie sa ai noroc sa te lase careva. In Romania te omoara bizonul in loc sa incetineasca putin pentru ca EL AVEA PRIORITATE ! La acea intersectie am prietene care fac la dreapta si intorc la rondo de la Bila ca sa ajunga la gara pentru ca e mai sigur. Acea intersectie e periculoasa intradevar
7
1
Nu e nevoie, daca nu stiti sa conduceti atunci evitati intersectia!!!
9
4
Nu este nevoie de giratoriu. Incetiniti inainte de trecerea de pietoni sau de intersectie cum scrie in legislatie si nu o sa aveti probleme!!! Daca mergeti ca bizoni normal ca va zboara creierii!!!
9
4
de ce sa se faca giratoriu ?? E vreun mall pe acolo ? Atunci ce rost are.
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218