REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Intersecția 'SMART' a lui Făgădău, care induce în EROARE șoferii

Intersecția 'SMART' a lui Făgădău, care induce în EROARE șoferii

Replica API 19 octombrie 2020 | 00:34 5024

Intersecțiile SMART pe care ni le promitea administrația locală din municipiul Constanța, condusă de Decebal Făgădău, sunt departe de a fi realizate. Cum cu niște simple led-uri montate la un semafor nu se face primăvară, constănțenii mai au de așteptat până când traficul să fie fluidizat cu ajutorul autorităților, prin date de trafic colectate și sincronizarea semafoarelor.

Administrația publică locală încă se află la stadiul în care mai mult încurcă șoferii, prin pricina modului haotic în care au decis montarea semafoarelor într-una dintre cele mai importante intersecții din municipiul Constanța, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu șoseaua Soveja.

O parte a conducătorilor auto care ajung în această intersecție și trec cu vederea faimoasele LED-uri, se găsesc în situația de a întâlni două semafoare, unul cu culoarea roșie și altul cu culoare verde.

Asta deși Primăria Constanța s-a lăudat cu semafoare cu LED-uri, iar în luna februarie culoarea roșie a semaforului se transformă într-o inimă, special de Ziua Îndrăgostiților, autoritățile au omis partea în care trebuiau să se asigure că nu derutează șoferii prin schimbările produse.

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand faci stanga de pe Mamaia pe Mircea dai tot de un semafor pe rosu inainte de trecerea de pietoni, care au si ei tot rosu. Mirific asezat acel semafor dupa intersectie, acum ca el e pus de fapt ptr cei de pe Mircea si merg inainte, nu conteaza, mai derutam putin ca prea se merge brici
3
1
Bai ziaristule, ala verde este semaforul pentru cei care fac dreapta de pe Lapusneanu! Prostule!!!!
12
0
O tristete de om care a distrus CONSTANTA!Un neajutorat, nu a reusit sa faca nimic din ceea ce a promis
6
1
NU O SA FI-TI IN STARE SA ASFALTATI MIHAILEANU, NICI CAND IESE CHITAC DE LA PRIMARIE ,IN VIITORII 4 ANI, CA DE ZUGRAVIT NU MAI VORBIM!
3
4
tincu cu rasauteanu sunt doi fomisti atarnatori pe la mesele lu moga. tincu a fost bucatar in autobaza sud si pe urma ospatar la casute si rasauteanu nu a muncit niciodata. pesedisti hoti disperati dupa ciolan. dispareti toti cu pesedeul vostru comunist. USR este viitorul.
4
0
Inersectia e facuta dupa mintea de handicapat a lui Fatalau!! Zici ca e testul psihologic cu liniute, numai ca Fatalau nu la trecut niciodata!! IQ - 0!! Bine ca Constanta a scapat de tine Fatalau ,sa te duci sa stai cu ciorimea ta din HC!!
6
2
Tincule nu erai tu consilieru ala care manca-I kkt ca a pus Fagadau semaroare smart.
1
0
Acel semafor din dreapta este pentru cei care fac dreapta de pe Lapusneanu spre Soveja. Asa cum este si pe Soveja pentru cei care fac dreapta sa intre in Lapusneanu. Aceste semafoare au luat locul semafoarelor galben intermitent. Sunt foarte multi care le ignora si trec pe culoarea rosie, cand este verde pentru pietoni. Multi idioti nu respecta regulile de circulatie...
14
1
Makidon smart. Mooooor. Cum pula mea, makidon smart. Jeguri de hoti si retardati toti makidonii. Fatalau esti un pacalici ratat, sa pleci cu babu si rasauteanu la dracu. Trei panarame puse pe ciordeala.
8
1
fatalau este un idiot. el si consilierii lui au distrus orasul constanta a fost vanduta de babu si fatalau. psd trebuie sa dispara din constanta.
13
0
Replica de kkt stire de kkt
8
5
Atentie Domnule Amiral ,toate scursurile din primaria constanta vin incolonati in Spit pe functii care mai de care galotate ,recompensati de milosul fagadau pentru servilism,Dna drector Aldea le pregateste birourile si locurile caldute acestor lingai ai sistemului PSD ist.Nu va lasati pacalit ca ei pleaca din primarie din pozitiile ce le vor detine va vor sbota continu.
12
0
Sunt anti fagadau dar sa dai vina pe el ptr necunoastere este penibil. Lumina verde se adreseaza celor care vireaza dreapta din lapusneanu pe soveja, iar culoare rosie interzice traversarea bd lapusneanu, pe str soveja. Acest verde este sincronizat cu traversarea str soveja. Cititi si invatati oug 195 si nu va mai dati cu presupusul ptr ca denota prostie.
19
1
RALUCA , nu 4 ani ...ci 20 .. atat a condus psd-ul si mazare orasul ... atat sant vinovati ... pt 20 de ani pierduti !!
29
6
Deveniti penibili cu stirile despre fagadau !! Inteleg ca vi s au platit bani pentru anti campania asta puternica si semi falsa dar mai opriti va ! Cu stiri ca astea sunteti de rasul presei !
25
9
Esti pe faras, si tu si merla si frigioaica, impreuna cu secaturile de caruntu si vinturache.
29
4
Voi inca nu v-ati upgradat informatiile? Nu stiti ca nu mai este primar? Cred ca ptr esecurile de peste 4 ani, tot pe el veti da vina, lingailor....
17
32

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614