REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INTERSECȚIE PERICULOASĂ în comuna Mihail Kogălniceanu. Primăria ia măsuri!

INTERSECȚIE PERICULOASĂ în comuna Mihail Kogălniceanu. Primăria ia măsuri!

Replica API 7 august 2018 | 14:54 286

Localnicii comunei Mihail Kogălniceanu au lansat o petiție online prin care cer siguranță pentru șoferi și pietoni în localitatea lor. Mai precis, oamenii spun că o intersecție din comună, respectiv cea dintre Șoseaua Medgidiei și strada Călugăreni este extrem de periculoasă și trebuie luate măsuri urgente.

„Nu sunt doar șoferii afectați. Suntem părinți cărora ne este teamă să traversăm cu cei mici, îi rugăm să ocolească și ciulim urechile să ne dăm seama dacă trec mașini, căci nu este vizibilitate bună. Dacă tot ne strângem am remarcat două treceri de pietoni unde dintr-un anumit sens șoferii nu pot vedea pietonii în timp util și pietonii nu pot vedea mașinile. Trebuie să acceptăm tăierea copacilor din dreptul lor, eventual înlocuirea cu unii care au o coroană mai ridicată”, a semnalat inițiatoarea petiției online.

Primărița comunei Mihail Kogălniceanu, Anca Belu, a precizat pentru „Replica de Constanța” că deja a fost demarată procedura pentru introducerea modificărilor pe care le solicită cetățenii. „Am citit petiția, într-adevăr este o zonă mai periculoasă. Fiind vorba despre șoseaua care duce spre Cuza Vodă și Medgidia, se circulă cu viteză. Sunt necesare semnale de avertizare și o oglindă care urmează să fie montate în intersecție, pentru o mai bună vizibilitate. Am dat deja comandă și vor fi montate. Este o realitate și o remediem”, a afirmat primărița comunei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba pandrea nesimtitii dracuuil nu va rusine ba va plimbati cu masini de lux pa banii oamenilor!!!! De ce ba nevastata in loc sa stea la serviciu sta acasa si la 11, 12,13 cand vrea ea? Merita banii carei ia?
2
1
Ar trebui o petitie in care cetatenii din kogalniceanu sa ceara primaritei sa inscriptioneze pe gipurile primariei PRIMARIA MIHAI KOGALNICEANU sa vada toata lumea cum vicele Pandrea se plimba cu familia simbata si duminica cu soacra si copiii la mol in constanta pe motorina platita din banul public al tau si al meu!!!!!!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614