REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INTERVENȚIA unui POLIȚIST DE LA RUTIERĂ, DIN CONSTANȚA: ”Este un om cu suflet mare!”

INTERVENȚIA unui POLIȚIST DE LA RUTIERĂ, DIN CONSTANȚA: ”Este un om cu suflet mare!”

Replica API 17 ianuarie 2018 | 00:06 1207

Mașină oprită pe marginea drumului

Mașină oprită pe marginea drumului

foto cu rol ilustrativ

Un polițist din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanța a intervenit fără a sta pe gânduri când a observat că o vârstnică are nevoie de ajutor! Acesta a preluat femeia și a transportat-o, cu mașina de Poliție, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța! ”Este un om cu un suflet mare! Îi mulțumim din suflet! Numai dumnealui a oprit… în rest nimeni”, a spus nepotul pacientei.

Totul s-a petrecut în cursul serii de luni, 15 ianuarie anul curent, când un polițistul de la Serviciul Rutier, Nicolae Stana, ar fi mers către Băneasa, acesta aflându-se în timpul orelor de serviciu. În apropiere de localitatea mai sus menționată, a observat că pe marginea drumului se află un autoturism oprit, iar în interior se află niște persoane. A oprit autospeciala de Poliție și a mers acolo pentru a vedea ce s-a întâmplat. Se pare că o vârstnică din localitatea Carvăn, Teodora A., suferise un accident, în sensul că alunecase pe gheață și avea leziuni la un membru inferior. Fusese transportată la unitatea medicală din Băneasa, după care a fost preluată de către un nepot, cu mașina, pentru a fi adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Însă, ghinionul a fost de partea lor, astfel că autovehiculul a suferit o avarie. Prin urmare, stăteau și așteptau o altă rudă, care trebuia să vină din Constanța, pentru a-i prelua. Însă, omul legii nu a stat pe gânduri când a auzit ce s-a întâmplat și imediat a sărit în ajutor, transportând-o pe vârstnică la spital, cu mașina Poliției. ”Este un om cu un suflet mare! Îi mulțumim din suflet! Numai dumnealui a oprit… în rest nimeni”, a spus nepotul pacientei.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militia opreste unde simte "sange", adica bani.
3
1
Anormali sunt ceilalti care nu ajuta. Militia ttebuie sa ajute
3
4
Pot sa va spun ca acest Domn Politist isi face treaba cu brio Felicitari . Am savarsit o greseala in trafic si a fost foarte corect in luarea deciziei de sanctionare ...cu o amenda de bun simt . Felicitari domnule Politist
7
4
Cine are nevoie reala de ajutor suna la nr. de urgenta.Sa nu uitam autostopisti ce taie gatul soferilor,asa ca liber!
4
5
Felicitari , dar cu toate astea cand va veni vremea premierii acest OM va fi uitat asa cum a fost uitat si colegul nostru Bozolan cand a salvat viata acelei fete. La constanta sunt propusi la prima numai cei aflatii in gratiile sefilor sau cei ce urmeaza sa iasa la pensie indiferen de valoarea lor ca oameni sau politisti. Daca verifica cineva activitatea celor recompesati te pufneste rasul.
15
3
Terente poti s o sugi fara s o uzi?
5
5
Politistul e si el om...si a facut ceea ce ar trebui sa facem cu totii..sa ne ajutam semenii atunci cand au nevoie.Poate aceleasi lucru l ar fi facut si daca nu era in timpul programului.Respect!
16
5
Foarte frumos.
8
3
Sunt de acord cu Catalin. terente, e rusinos sa acuzi global. ii fi vreun ziarist parat, ca numai acestia fac asemenea generalitati. Sau esti unul din cei care politistii te incurca in activitatile "curate"? Sa stii ca in oricare parte a societatii sunt si uscaturi. Si in orice profesie: politie, armata, procuratura, judiciara etc. este o protectie e casta. Dar... principala cauza care duce la acoperirea unor fapte este o ramasita comunista in gandirea noastra, in special a unor conducatori si a ziaristilor. Care este? In postarea urmatoare.
12
3
Terante,proasta mama ai avut mai avortonule!Mai bine se caca decat sa te fete,boule prost!
11
8
Nu functia te face pedofil si nu toti politistii sunt caractere josnice.Dar in principiu se profita in numele uniformei si vina nerecunoscuta e absolvita.El ca cetatean spune ca este nevinovat dar ca functie ramane de demonstrat, prezumtia de nevinovatie ii da dreptul .
12
3
terante , nesimtit ordinar ce esti . handicapatule , tu crezi ca toti sant pedofili ? nu ai tu noroc sa apelezi la politie cu o problema SA VEZI CE M... PRIMESTI
21
7
Esti un frustrat amendat
28
9
Dar daca nu era nepotul babei, tot la spital o ducea, sau o invita la o plimbare prin parc? Pedofililor in trafic de ce va comportati ca niste jupani, vatafi ca si cand drumurile publice sunt ale voastre sau ala familiilor voastre imbecile. Sa nu uitati ciobanilor ca noi cei care contribuim la bugetul statului va platim salariile, diurnele, sporurile, soldele, hainele, carburantii pe care ii folositi pentru masinile care sunt ca si proprietatea voastra incompetentilor, spagarilor, imbecililor.
13
41
to serve and protect.......
22
5
Tot respectul ptr astfel de oameni ! Mai spalati fata murdara a politiei !
42
7
A oprit dumnealui pentru ca era politist....in ziua de azi nu mai opreste nimeni aiurea asa stiind ce se poate intampla....
41
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614