REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Intervenţie în forţă a jandarmilor: Piaţa Victoriei a fost evacuată

Intervenţie în forţă a jandarmilor: Piaţa Victoriei a fost evacuată

Replica API 10 august 2018 | 23:53 198

Jandarmii au intervenit în forță, vineri seara, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, în Piața Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflați în fața sediului Executivului, transmite Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Până la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piața Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care nouă jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi.

Piaţa a fost evacuată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au vinit capsunarii cu haudi si beemweu cu volan pe dreapta
6
1
Pt mitingisti astia nu exista lege de cand au inceput sa stranga trebuia goniti odata ce n-au avut curajul sa-si asume nimeni mitingul acasa cutoti decat sa planga mama mai bn plangeti voi pe fb acasa asa trebuia sa le faca ziaristilor mincinosi de la replica care dezinformati ca alte siteuri si televiziuni trebuia sa-i umfle cu pulane pe spinare cum le face in alte tari la toti care ies in mitinguri neautorizate si numai spuneti intr-una mitingul diasporei ca n-a fost nici o diaspora au fost mitingisti obisnuiti cu pnlisti si usristi ziaristii de cacat ce sunteti
12
3
apoi mai coco exista parnaie nu e problema..te toarna bombardieru si pe tine.daca ar exista creier ce bine ar fi..
5
2
Povestea nu ramane cu finalul acesta. Protestatarii au venit nepregatiti pentru jandarmi. Nicio problema. Exista magazine de bricolaj pline de scule utile pentru autoaparare. Apoi exista ateliere de fierarie care prelucreaza la comanda tevi. Apoi exista utilaje cu cupa. Nu are cum sa ramana asa.
1
13
Trebuiau batute si calcate in picioare, asa cum au facut ei jandarmilor prinsi. Nemernicii aia trebuie sa faca parnaie la greu si acolo sa dea de Bombardier, sa le o dea la toti la cur!
13
7
Aici e implicarea PNL si USR CU iohanis care vrea varsare de sange, e singura sansa acum ca o sa candideze si ciolos la prezidentiale. Spera sa preia puterea inainte prin forta
15
6
puscarias scrii surprinzator de bine.nu cumva ai ochii albastrii?de la diversiune?Condamnatul Liviu va plateste bine?
5
11
Mai bombi nu mai da din casa ca se prind astia ca imi place pula si ma fac de rusine!!!! tu stii ca sunt disperat dupa puuuuuula ta
2
1
Banii au fost buni. Merita 2 zile de internare plm
8
5
Haiditi bai sa merjim ca sa copt capsunili sa le culegem si sa ni lom haudi sau beemveu cu volan pe dreapta
17
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367