REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Intervenție la Eforie Sud! Unei persoane i s-a făcut rău

Intervenție la Eforie Sud! Unei persoane i s-a făcut rău

Replica API 16 iulie 2019 | 00:22 647

Medicii constănţeni au fost solicitaţi luni, 15 iulie, să intervină în staţiunea Eforie Sud, pentru acordarea de îngrijiril medicale unei persoane.

Este vorba despre un turist, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care se afla în apa mării, dar la mal, moment în care i s-a făcut rău. La fața locului au intervenit cadrele medicale, care i-au acordar primul ajutor, acesta fiind transportat la spital.

Menționăm faptul că în zonă a fost arborat steagul roșu de către salvamari, ceea ce înseamnă că este periculos pentru oameni să se aventureze în apele mării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Selectie naturala !
2
0
Pasarica, esti unul care apeleaza 112 dupa ce schimba 2 3 vorbe si se simte amenintat, ma pisicule sa ne mananci maciucile alea cu care mai regulam cate o nevasta neregulata bine de voi astia care sunteti pe plaja pe post de cuier si stand de pantofi sau slapi, stati potoliti ca noua ne e bine asa cum suntem. Suge-o mult si bine
1
0
Am doua vorbe pentru tine : SUGE-O! Fac plaja aproape zilnic! Zi unde te gasesc cacanarule! Sa vii de mana cu ceilalti 40 de putzoi daca parte in parte ti-e frica! De la anu' o sa ne sugeti pula in continuare ca niste pizde ce sunteti cum ati facut si pana acum! Auzi tu la el, un kkat cu ochi imi vorbeste mie de cazier fiscal! Marsh la munca putoare ordinara imputita nespalata si data cu parfum ieftin de tarfa striba! Si bineinteles SICTIR! Iar ptr fraierul de sub mine bineinteles ca intru in apa pe raspunderea mea cu consecintele de rigoare pe care mi le asum nu ca tine bai laba trista!
1
1
bravo ! fii ciumek! intra in apa sa te ineci ca asa mai sapam de un tartan!
1
4
O sa va sloboziti unu pe altu in grup la puscarie acolo va este locul,bn ca recunoasteti ce magarai face conducerea orasului cu angajati fictiv se apropie sf ptr voi ma analfabetilor fara studi au pus mana pe orasi in cel hal arata orasul gunoaelor se apropie sf tic tac o sa faceti salvari si clisme la puerta blanca
6
0
Oare exista un articol mai neinformat despre situatia reala decat acesta?
0
2
Sa ne slobozim pe tine cumetre, te asteptam pe plaja sa ne spui ce ai scris aici, iar de anul viitor o sa ramaneti surprinsi de noua lege aprobata si cu intrare in vigoare de la 1 mai, o sa va rugati de salvamari sa fim ingaduitori si sa ne fie mila de bugetul vostru si cazierul vostru fiscal. Take care, sa vina vara viitoare mai repede, mai exact 1 mai! App suntem mai multi de 40
2
5
aloo faceti control la firma care sunt angajati salvamari in acte sunt peste 30 persoane angajete fictiv care primaru incaseaza bani cu toti drogati si puscariasi trimite un control pe plaje sa vedeti doar 10 salvamari din 30 40 care sunt in acte
6
0
Cine plm sunt agarici astia de salvapuli sa interzica ei intratu-n apa? marsh mah putzoilor la munca nu la frecat menta pe plaja cu bashini in cap! Intru in apa pe barba mea cand mi se scoala mie! Golanilor!
2
2
Steagul e pentru avertizare. Nu te poate obliga nimeni sa intri in apa. Daca intri o faci pe raspunderea ta! Problema e ca niste autoritati cretine au hotarat ca stiu ele ce e mai bine ce e bun pentru cetatean si ce nu! Fix ca in comunism! Si bineinteles lumea se revolta ca la orice restrictie abuziva! Dovada reactia astuia de sub mine!
5
3
BAG PULA 'N STEAGU' VOSTRU! VIATA MEA DECIZIA MEA! NU VREAU SA MA SALVATI! MOARTE SALVAMARILOR ! MOARTE STATULUI COMUNIST!
6
6
Temerari care incearca marea cu degetul !
1
3
Nu s-a inecat nimeni, alarma falsa
2
2
era chinghy tiganubdin techhirghiol? a murit ?
1
2
Cine a fost scoasa la mal?
3
0
Salvamarul a chemat popa sau smurdul? La eforie e circul bonacini si pe mal e circ cu inecati.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920