REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Intervenţii în judeţ! Copii bolnavi şi femei gravide, preluate cu şenilatele

Intervenţii în judeţ! Copii bolnavi şi femei gravide, preluate cu şenilatele

Replica API 13 ianuarie 2017 | 08:58 269

ISU pe baricade!

ISU pe baricade!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea lucrează la foc automat. Chiar dacă vremea rea s-a mai potolit, stratul gros de zăpadă încă îngreunează activităţile cotidiene ale oamenilor. În plus, intervin şi cazuri medicale în locuri din judeţ unde ambulanţa chiar nu poate ajunge. Şi atunci se apelează la militari, care vin cu şenilatele.

O autospecială pentru transport victime multiple și o șenilată de la ISU Neamț s-au deplasat în dreptul localității Arsa, în noaptea de miercuri spre joi, 11 spre 12 ianuarie anul curent, pentru a prelua o femeie de 35 de ani, însărcinată, care avea contracții și interdicție medicală de a naște pe cale naturală. Aceasta a fost adusă din localitatea Albești până la punctul de întâlnire cu un buldoescavator, fiind însoțită și de un polițist. Din nou, a fost preluată de altă șenilată care a transportat pacienta până în apropiere de Mangalia, unde aceasta a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Femeia a ajuns în siguranță la o unitate medicală din Constanța. Apoi, o șenilată de la ISU Neamț, cu paramedic, s-a deplasat în localitatea General Scărișoreanu de unde a preluat un copil cu dureri în zona toracică, pe care l-a transportat până la unitatea de primiri urgențe a unui centru medical din Techirghiol. O șenilata ce apartine ISU Neamt, venită în sprijin la Constanța, a avut o misiune de salvare a doua fetițe. S-au deplasat cu șenilata și au preluat o fetiță de un an si una de 12 ani. Ambele au fost transportate până la autospeciala transport personal șivictime multiple, care le-a preluat pe cele doua si le-a transportat la spitalul din Mangalia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In poza se vede senilata de la Drumuri Judetene, nu de la isu nu mai minciuni!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367