REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INTERVENŢII LA LIMITĂ ÎN JUDEŢ! Gravide, copii cu febră şi un cardiac, preluaţi cu şenilata pentru a fi duşi la spital - VIDEO!

INTERVENŢII LA LIMITĂ ÎN JUDEŢ! Gravide, copii cu febră şi un cardiac, preluaţi cu şenilata pentru a fi duşi la spital - VIDEO!

Replica API 27 februarie 2018 | 00:28 417

Vremea rea continuă la Constanţa. Mai multe drumuri au fost închise (detalii aici), iar pentru urgenţele medicale a fost nevoie de intervenţia autoşenilatelor. Astfel, două gravide şi o persoană cu bypass au fost preluate luni, de la Tortomanu, pentru a fi transportate la Spitalul Medgidia. Autoşenilata a fost însoţită de doi paramedici şi o asistentă medicală.

Una dintre femeile însărcinate se află cam în luna 6-7 cu risc de avort, pe când cealaltă este la termen. Precizăm că persoana cardiacă este stabilă.

Tot ieri, o gravidă a fost preluată cu șenilata de la Călugăreni pentru a fi transportată către spitalul din Hârșova! Anunțul a fost făcut de către secretarul de stat Raed Arafat. Femeia, însărcinată în 35-36 de săptămâni, a fost preluată de către șenilata venită de la ISU Galați, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”. Femeia gravidă va fi predată la Gălbiori, unde o așteaptă o ambulanță SAJ. Femeiea este la a doua sarcină.

Şenilata a intervenit, în cursul zilei de ieri, şi în comuna Arsa, de unde a preluat doi copii cu febră. Gemenii, în vârstă de aproximativ 1 ani, au fost transportaţi la Spitalul Mangalia.

L.C., C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am iesit cu TIco meu in trafic ca e dreptul meu. Am facut ITP ul la varu meu in COgealac ca are licenta.DUpa prima troiana care mi-a spart parbrizul mi-am dat seama ca cineva imi vrea raul. M-am intors dar TIR-ul care a trecut pe langa mine nu m-a respectat si m-a aruncat in sant cu gheata pe care a adunat-o la aparatoarele de pe spate.Eu cred ca e discriminare.
0
0
Bv primare.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614