REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Interviu EXPLOZIV cu Robert Turcescu: Nu am dialog cu Palaz. Relația dintre noi nu există! VIDEO

Interviu EXPLOZIV cu Robert Turcescu: Nu am dialog cu Palaz. Relația dintre noi nu există! VIDEO

Replica API 3 iunie 2020 | 00:37 9035

România a trecut de starea de urgență și a intrat în cea de alertă, iar numărul infectărilor cu noul coronavirus este într-o continuă scădere. În aceste condiții, relaxarea treptată ar trebui să se vadă și în economia României și, din ce în ce mai multe voci militează pentru redeschiderea sezonului estival. Printre aceste voci se numără și deputatul de Constanța, Robert Turcescu, care susține că litoralul românesc ar trebui deschis în condiții de siguranță.

“Fac parte dintre cei care militează pentru deschiderea litoralului românesc în condiții de siguranță. Nu trebuie să ne jucăm cu această treabă. Cu mai puține șezlonguri pe plajă, cu o organizare mai bună a teraselor și chiar formule în care să fie luat micul dejun în hotelurile de pe litoral, se poate reveni. Hotelierii sunt capabili de un astfel de efort și să inoveze și chiar inventeze formule în care să existe această distanțare socială, dar sezonul estival trebuie pornit. Va fi un an în care, din perspective economică, toată lumea va pierde, dar să nu cumva să ajungem să ne îngropăm.”, ne-a declarat Robert Turcescu, deputat PMP.

“Liderii politici care au vorbit fără măști de protecție trebuiau amendați”

În aceste zile, Parlamentul României a fost locul unor dezbateri politice aprige, care însă nu au respectat măsurile de siguranță împotriva infectării cu noul coronavirus. Robert Turcescu este de părere că liderii politici care au sfidat normele de siguranță ar fi trebuit amendați încă de la ieșirea din Parlament, pentru încălcarea legii.

“Printre cei care nu au respectat măsurile de siguranță au fost și lideri politici, de la Ciolacu și Ponta, până la Alfred Simonis, care au vorbit fără mască într-un spațiu închis, în clădirea Parlamentului. Ei trebuiau amendați. Trebuia ca un polițist să-i aștepte la ieșirea din Parlament și să-i amendeze. <>”, a mai precizat, pentru “Replica”, Robert Turcescu.

„Este greu de conceput o nouă candidatură la Constanța”

În ceea ce privește candidatura la un nou mandat de parlamentar, Robert Turcescu a anunțat că va lua o decizie în acest sens cel mai probabil în această toamnă, în contextul relațiilor reci dintre deputat și organizația PMP Constanța, condusă de Claudiu Palaz.

“Nu am o relație de dialog cu Claudiu Palaz de ani de zile, relațiile între noi practic nu există. Fiecare cu calea lui, domnul Palaz cu felul în care a înțeles să facă politică, la Constanța, alături de PSD, eu pe calea mea, așa cum înțeles să fac politică, în confruntare totală cu Partidul Social Democrat. Nu cred că suferă niciunul dintre noi din această cauză, nu a plâns niciunul cu lacrimi de crocodil. Vom vedea, la un moment dat, cine a avut dreptate în felul de a se raporta la ceea ce înseamnă electorat și electoratul constănțean, în special. Este greu de conceput o nouă candidatură la Constanța, în condițiile în care legăturile mele cu organizația județeană sunt întrerupte.”, a mai adăugat Turcescu.

Detalii despre care ar fi cea mai bună variantă pentru fotoliul de primar al Constanței, cum au gestionat autoritățile criza provocată de noul coronavirus și dacă este oportună o îndepărtare a actualului Guvern de la conducerea țării, veți putea afla urmărind interviul de mai jos, cu Robert Turcescu, deputat PMP de Constanța.

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920