REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

INTERVIU. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: Ne aşteptăm la un aflux mare de pacienţi

INTERVIU. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: Ne aşteptăm la un aflux mare de pacienţi

Replica API 13 aprilie 2020 | 00:29 8591

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, Stela Halichidis, a răspuns întrebărilor lansate de către jurnaliștii Replica de Constanța.

Reporter: Câte teste au fost prelucrate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța? Câte rezultate au fost fals-pozitive sau fals-negative?

Stela Halichidis: Am prelucrat până în prezent peste 1.700 de probe și ținând cont de marjele aparaturii, fals pozitiv a fost doar una, iar o altă probă a venit fals-pozitivă de la Timișoara, iar la noi a ieșit negativă.

Reporter: Care este capacitate de ocupare a paturilor, în prezent, la Spitalul de Boli Infecțioase?

Stela Halichidis: Am căutat toate soluțiile posibile pentru a mări capacitatea spitalului, ținând cont că ne așteptăm la un aflux mare de pacienți. Momentan, sunt disponibile 120 de paturi și sunt ocupate aproximativ 100 dintre ele. Mai multe detalii, în video-ul de mai jos:

VIDEO

S.H., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multe comentarii ale personalului spitalului.
2
0
Cinta si ea cum i se dicteaza . In plus daca ai internati ai spor la salariu. Asta e una din smecheriile la care s-a pus botul.de asta se numara greu.
1
0
Cred ca toti medicii, asistentele, si tot personalul medical, care sunt acum in spitale si se expun zi de zi ar trebui apreciati si laudati pentru ceea ce fac, sunt la datorie si cine stie daca nu-si pun viata in pericol, a lor, a familiei, totul pentru a salva vieti. Cred ca ar trebui sa-i respectam si sa respectam in general oamenii daca vrem, la randul nostru, sa fim respectati, indiferent de etnie, profesie, orientare sexuala etc.
10
7
De boli infectioase sunt profesionisti. Vorbiti mult, denigrati degeaba. Am fost pacient. Nu au conditionat niciodata actul medical.
2
5
Nu este adevarat Are 120 de paturi si doar 100 ocupate Este o scadere a numarului de cazuri Nici vorba Li se impune sa afirme asa ceva Altfel pa pa functie
8
3
Rugina e un spagar, un nesatul de bani, bani, bani, la varsta lui tot mai vrea sa suga!!! De la universitate, de la spital, de la studenti!!!! Numai cine nu il stie cu adevarat il plange pe acest incompetent care ar trebui sa stea la pensie!!! Nu sa manance banii statului degeaba! Ia sa-l vedem ce face cu Covid-ul?!!! Sau s-a ascuns ca sobolanul! Halal medic!
13
7
sa ne explice si noua dna manager de unde stie dumneaiei ca vor fi multi bolnavi, are legatura cu covidul si nu stim noi, de unde isi tot dau atat cu presupusul, sau stie ceva ce noi nu stim
9
8
Din pacate unii doctori ca cei de la Arad nu dau deloc pe la bolnavi Fac bact de prezenta si stau pititi in cabinetele lor SPER ca la acesti sa nu li se dea acel spor ba mai mult sa li se mai taie si ca cei de la Artad cred ca mai sunt inca si ar trebui sa se afle Pacientii stau si li se lungesc urechil;e asteptand un semn De ce nu se consulta video sau macart telefonic doctorul poater intreba pacientul cum se simte Si asta ar conta
8
0
Niste stalpisori gasim Doamna Doctor?
4
6
Sarut mana, doamna doctor. Bai fermecatilor terfeliti fara masura.
8
7
machidoanca asta este la munca, n-a dat bir cu fugitii asa cum au dat cohortele de medici romani. si nici n-a conditionat mersul la munca de vreo pensie speciala asa cum fac medicii nesimtiti si deopotriva santajisti cat se poate de neaosi rumani.
12
9
Este greu sa tratezi pacienti din doua judete.Incompetentii din Tulcea trimit toate cazurile in CT,cititi articolul din ziarul ,,Tulcea noastra" sa vedeti cum se lauda,chiar iti provoaca greata.
14
5
Eu am avut o experienta urata cu acest spital inainte de covid. AM fost cu copilul noaptea si mi-au spus ca nu au urgenta si nici laborator de analiza. Eu personal, nu am incredere in medicii romani! Pentru ca nu am incredere in sistemul asta corupt si spagagist de aici. Restul, sunt vorbe! Astia o sa ne tina in case pana cand tot sistemul economic din tara va fi total la pamant. Covidul este ultimul pe lista de prioritati a romanului. O sa murim de foame in lunile si anii ce vor urma! Sictir!
16
13
Machedoanca asta este laudata aici doar de machedoni! Sa ne povestwasca cum l-a lucrat pe dr Rugina de i-a suflat postul de sub nas...tipic machedoneste! Si sa ne povesteasca de ce bolnavii cu HIV nu au medicamente?!! Tocmai acum cand riscul e enorm de mare pt cei ca ei!
22
11
hai sa nu ii mai laudam atit , isi fac treaba cum mi o fac si eu si altiii ultima pandemie a fost acum 100 de ani , si sa nu uit lauda multa la romanasi nostri nu duce la nimic bun , succes fato !!!
16
7
Respect d-na dr....ati manageriat extraordinar de bine situatia din c-ta.
27
8
tanti manager vezi ca in romania e interzis sa ti se urce creierul la cap.nemaivorbind ca ai dat date din institutie.
13
19
Este o profesionista desavarsita dna Halichidis. Are vocatie ptr ceea ce face. Bravo stimata doamna.
26
6
Daca toti managerii ar fi fost ca acest manager de spital. Lucrurile ar fi stat altfel. O cunosc foarte bine pe dna manager: profesionista, foarte sufletista, cu frica lui Dumnezeu. Sanatate 1000 de ani dna manager
36
11
multa muie cu cacat !!!
9
35
Cretinilor nu vb urat de un om care va poate salva viata si care se expune in fiecare zi la acest virus. Numai faptul ca vine in fiecare zi la spital e un act de curaj.
41
12
este praf cu testele
26
14
Felicitari,doamna manager! Este admirabil modul in care gestionati situatia in spital in aceste vremuri grele!
37
13
Felicitari doamna director. Meritati sa primiti calitatea de cetatean de onoare !
33
15
Foca fara calduri
13
34
cel mai tare manager!
46
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218