REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INTERVIU! Nicoleta Ploscaru, CANDIDAT la Primăria Constanța: 'Nu aparțin niciunui CLAN mafiot'

INTERVIU! Nicoleta Ploscaru, CANDIDAT la Primăria Constanța: 'Nu aparțin niciunui CLAN mafiot'

Replica API 18 iulie 2020 | 12:47 4940

Nicoleta Ploscaru, candidat independent la postul de primar al municipiului Constanța, a acordat un interviu cotidianului Replica în cadrul căruia au fost abordate mai multe subiecte ce vizează viitorul orașului de la malul mării. Nicoleta Ploscaru susține că, deși a avut oferte din partea mai multor partide, a ales să meargă singură în cursa pentru funcția de primar și anunță o reformă drastică a administrației publice.

"Sunt foarte bine cotată și apreciată de constănțeni"

Recent, alte două femei și-au anunțat candidatura pentru postul de primar al municipiului Constanța. Este vorba despre medicul stomatolog Reșit Ayla (independet) și Corina Martin. Nicoleta Ploscaru nu a dorit să facă comentarii pe această temă, însă a atras atenția că exclude orice joc între partide dacă va fi aleasă primar.

"Oricine este liber să candideze. Celor două doamne le urez succes. Personal, nu mă consider o candidată doar pentru că sunt femeie. Nu consider că este o diferență între a fi femeie și a fi bărbat într-o astfel de funcție. Sunt foarte bine cotată și apreciată de constănțeni. Am invitat partidele mari să fie alături de mine, să-mi susțină candidatura, pentru că sunt singura care are viziune pentru Constanța și singura care are proiecte credibile care prezintă surse de finanțare. Nu aparțin niciunui clan mafiot, politic, securisto-masonic ș.a.m.d. Am primit oferte de la mai multe partide, dar nu sunt interesată să mă înscriu în niciun partid. Sunt candidat independent și voi rămâne independent. Dacă voi fi aleasă primar, nu vor mai exista jocuri între partide. Toată lumea va trage pentru Constanța!", a declarat Nicoleta Ploscaru.

VIDEO 1:

"Hoții din primărie trebuie să se teamă"

Întrebată ce ar face imediat după ce va fi aleasă primar al Constanței, Nicoleta Ploscaru a anunțat că "hoții din primărie" trebuie să se teamă de acest lucru și că are în gând câteva proiecte care să crească nivelul de trai al constănțenilor.

"Vreau să liniștesc funcționarii publici corecți, că nu se va atinge nimeni de serviciul lor. Eu niciodată nu-i voi obliga să comită abuzuri. Hoții din primărie trebuie să se teamă, pentru că vor dispărea. Voi anvelopa toate blocurile. În primul rând, orașul va arăta altfel, din punct de vedere estetic. Prețul locuințelor va crește, factura la căldură va scădea cu 25%, chiriile se vor mări. Cu RADET am un proiect separat, este o bombă, dar îl voi prezenta atunci când îmi voi dezvălui întreg programul și se va întâmpla în curând. Eu vreau să construiesc, nu să cârpesc.", a mai adăugat Ploscaru.

"Trebuie să ne comparăm cu Barcelona. Vom face turism 12 luni pe an"

Nicoleta Ploscaru spune că este capabilă să readucă Constanței strălucirea de odinioară și își dorește să mărească semnificativ perioada în care turismul este prezent pe litoralul românesc, în condițiile în care nu-i creditează pe contracandidați cu proiecte benefice în acest sens.

"Fiecare politician din Constanța discută despre turism, pentru că este ușor să vorbești despre turism, la Constanța. Ei vorbesc doar despre turism pentru că nu-i duce capul și nu au proiecte pentru altceva. Noi nu suntem Vama Veche să trăim exclusiv din turism. Noi trebuie să ne comparăm cu Barcelona, care este un centru internațional turistic. Barcelona are PIB doar 12% din turism. Asta trebuie să facem la Constanța, reindustrializare. Ce turism avem noi? Două luni pe an? Eu voi face 12 luni pe an turism. Voi face turism medical, turism sportiv, turism cultural și multe conferințe. Voi reda Constanței strălucirea de odinioară. Poate mă vor înjura constănțenii că va fi șantier peste tot, dar Constanța va renaște.", a mai precizat Nicoleta Ploscaru, candidat independent.

Mai multe detalii despre ce planuri are Nicoleta Ploscaru pentru constănțeni și cum vrea să înfrumusețeze orașul Constanța, puteți afla urmărind restul interviului.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fereasca Dumnezeu. Asa foame aveti in voi? Sa luati bani de la distrusa asta? Asta primar?
4
0
Vrabia malai viseaza si nebunul, balamuc. Mamaie, ai ambitia sa strici toti banii mosteniti de la olandez? Stai rezemata, ca nu ai sanse. Nu mai bine iti vezi de ale tale? Te bashi Bocea!
5
0
Bah, asta-i aia care dansa pe Salam la masa interlopilor? Fina lui Strutinsky? Sunt convins ca sunt multi prosti care o sa puna stampila pe ea.
7
0
hahahahahahhahahaah
10
0
Alta ciocanitoare.
11
0
baaai replica, da de ce la asta lasati comentarii si la alde ponta sau celelalte maimute pesediste nu? ... va e jena de parerea lumii?
7
1
Doar a lui Vasea, Nicu Soldatu, etc
10
0
hai pa ca nu ne intereseaza
7
0
Pazea, ca ma pis rumegus
7
0
succes doamna Nico!
1
12
Ce peetarda...
14
0
MAI SCHIMBA CAMASA !!!
4
1
Nicoleto,tu ori esti proasta ori ii ei pe toti Constanteni de prosti,spun asta pentru ca am mai vazut"independenti"care dupa ce au fost alesi primari au intrat in partid pe motiv ca un primar nu ia decizii de capul lui ci trebuie sustinut de cosilieri ori consilieri erau oameni partidelor politice.
15
0
ce proiecte mancatzash? cand TOTUL a fost pus pe butuci DE FOSTI SECURISTI ca sa fie cumparat ieftin de straini? CE SA MAI FACI CAND PUTEREA E DETINUTA DE STRAINI ??? CE SA MAI FACI CAND TOTUL E PUTRED SI INVENINAT? SA TI DEA DUMNEZEU FINANTAREA FINANTARILOR SI TOTUL VA DISPAREA PE ACTE IN SECUNDA 2! SINGURA SI UNICA SOLUTIE IN CONSTANTA ESTE SA INTRE TOTI DIN CLANURILE FOSTEI SECURITATI LA PUSCARIE! Dumnezeu sa ne ajute, urmatorii 50 de ani sunt PUR CHIN.
7
0
Nico larga esti
9
0
n-am vazut-o,auzit de ea. chiar nu avem nici un om gospodar sa se ocupe de orasul asta?
9
0
Nici nu trebuie sa apartii vreunui clan, e suficient sa fi machidon. Restul iti sunt automat neamuri, pricepi?
18
1
Nicoletooo,iar nu ti_ai luat pastilele??? Stii ca tre' sa ai grija! E frumos sa visezi,dar te papa astia,cu fulgi cu tot. Ce sanse ai ?
18
1
O aratare lipsita de orice simt al penibilului. Asta ii lipsea Constantei, inca un pas catre cipanizarea totala a urbei.
17
1
asta e fosta nasarlie pe care nu vroia nimeni sa o fu.a dar o vedea buna doar un bon din palazu
9
1
Voi o subestimati dar are un atu! Asta daca e votata de cei care au futut-o, iese primar in Cta dar cred ca un pic si prin Bucuresti!!!
20
1
rare ,dar si cand sunt , vor vi capabile si se dedau la aversitati !
4
2
o curva timpita
10
1
E de rasul curului patucipare ta la functia de primar. Si eu am vaxut dansurile tale in fata interlopilor din Constsnta!
13
1
Buna tare ! Recunoaste ca sunt clanuri mafiote ! Ce face seful Politiei ,dar cel al DNA ?
17
0
Oralul il iei cu brio, ai grija la anal!!!
14
3
fomeia asta zice asa :"sunt foarte bine cotata si apreciata de constanteni"...... fa fato si eu sunt constantean si e prima data cand aud de tine, cine esti?lumea nici nu te cunoaste, de unde sa te mai si aprecieze daca nu te stie nimeni
23
4
Cine plm te mai voteaza si pe tine?
19
5
Nici nu are rost sa comentez ceva mai in amanunt. Oricum nu va intelege nimic.
15
3
morrr mor de ras. sper sa mor dea binelea. eu si neamu meu de branzari. hahahaha cu asta veniti voi la mine? cand pe tot internetul o gasiti dansand cu salam si cu toti camatarii constantei. pai eu ma imbrac la costum, am freza de papagal, si voi votati fata interlopilor? ahahaha orasul e al meuuuu
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102