REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Întorşi din Afganistan, „Dragonii Transilvani” au fost cazaţi într-o sală de sport, fără apă şi mâncare

Întorşi din Afganistan, „Dragonii Transilvani” au fost cazaţi într-o sală de sport, fără apă şi mâncare

Replica API 25 februarie 2016 | 23:26 372

Într-o Armată cu mai mulţi generali decât soldaţi, totul e posibil

Într-o Armată cu mai mulţi generali decât soldaţi, totul e posibil

Şefii MApN nu trebuie să facă nici un efort pentru a se ridica la statutul de cei mai imbecili bugetari. Cu generali analfabeţi şi corupţi până în măduva oaselor, cu o înzestrare de luptă de care ar râde şi triburile amazoniene, pentru că banii se duc pe pensiile, vilele şi chefurile „înstelaţilor”, Armata îşi bate joc şi de puţinii oameni care-i fac cinste.

Potrivit publicaţiei dejeanul.ro, peste 150 de luptători din Batalionul 811 Infanterie Protecţia Forţei „Dragonii Transilvani” Dej care se întorceau dintr-o misiune de şase luni în Afganistan au fost primiţi acasă, pe 21 februarie, într-un mod care să le aducă aminte că s-au întors în România. Luaţi-vă gândul de la primirea soldaţilor americani, aşa cum sunt ele organizate „pe bune” şi nu doar în filme.

La noi, pe idioţii de la conducerea MApN nu i-a dus capul că soldaţii aterizează aproape de miezul nopţii la Baza Aeriană 90 Otopeni, iar avionul Hercules care trebuia să-i ducă de la Bucureşti la Câmpia Turzii decolează abia a doua zi, deci oamenii trebuiau cazaţi undeva peste noapte. Aşa se face că „Dragonii Transilvani” întorşi din Afganistan au fost aruncaţi într-o sală de sport din Otopeni, fără paturi, apă şi mâncare.

Soldaţii şi-au folosit raniţele pe post de pernă, au dormit pe jos şi s-au bucurat, cuminţi, de condiţiile de lux oferite de şefii lor. Ironia face ca nemernicii din conducerea MApN să organizeze în Dej, la începutul lunii martie, o festivitate oficială de întoarcere a soldaţilor din Afganistan, în care se vor lăuda cu vitejia şi devotamentul celor pe care i-a întâmpinat aşa cum au făcut-o, la Otopeni.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367