REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Intră în vigoare noile sancțiuni: Amenzi uriașe și multe ore de muncă în folosul comunității pentru cei care își deranjează vecinii

Intră în vigoare noile sancțiuni: Amenzi uriașe și multe ore de muncă în folosul comunității pentru cei care își deranjează vecinii

Replica API 26 ianuarie 2020 | 15:43 824

Amenzi de până la 6 mii de lei și peste o sută de ore de muncă în folosul comunității pentru cei care îi deranjează pe vecini cu bormașina ori la petreceri gălăgioase. Iar dacă recidivăm, sancţiunile sunt şi mai dure. Noile prevederi intră în vigoare de azi.

Mare atenție atunci când ascultați muzică sau faceți mici lucrări de amenajare în locuință. Începând de azi, 26 ianuarie, sancțiunile pentru cei care îi deranjează pe vecini cresc semnificativ. Este vorba de amenzi care pot ajunge până la 6.000 de lei și până la 150 de ore de muncă în folosul comunității.

Noua lege prevede amendă între 200 și 1.000 de lei pentru cei care tulbură liniștea vecinilor folosind orice aparat sau strigăte și larmă. Dacă fapta se repetă în 24 de ore, amenda se ridică la 1.500 de lei și 100 de ore de muncă în folosul comunității.

Vor fi sancționați și cei care deranjează vecinii noaptea sau la prânz. Amenda ajunge la 3.000 de lei și 120 de ore de muncă în folosul comunității dacă fapta se repetă. Și cei care organizează petreceri sunt vizați de noile măsuri. În primă fază, sancțiunea este cuprinsă între 2.000 și 3.000 de lei, iar dacă nu se conformează vor avea de plătit între 3.000 și 6.000 de lei, și, bineînțeles până la 150 de ore de muncă în folosul comunității, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciobane sunt tare curios cand o sa ai tu copii daca tot "plozi" o sa.i numesti, daca esti o ciobanca poate te hotarasti sa nu mai inghiti si poate faci un "plod"
0
0
In tarile civilizate , e liniste. Nu auzi chiuituri si bocaneli. Nici caini nu latra. Pro abil asa au fost educati si ei. Cu amenzi.
0
0
Sa mi bag pula in gura la machidoni jegosi!Cu femeile lor urate si cracanate si imputite!
6
2
daca nu bubuie si nu baga picamerele, boala romanului sa dea gauri, in orele de noapte si ziua intre 13 si 14 in rest au voie sa bocane, sa dea cu picamerele sa sparga gresie, pereti etc?
4
6
O tara de cacati comunisti impostori
7
1
Scoateti trantori in strada!Comunitari din Cernavoda dorm acasa la tura de noapte si in weekeend dupa amiaza, in loc sa patruleze pe jos prin oras!Se poate verifica daca se vrea! Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!Eu fac taxi pirat, fara frica ca am sa fiu verificat, pentru ca sunt sifonul lor!
10
2
Mnagalia,bl c5,ap3,linga lidl,tigani turci contrabandisti tigari deranjeaza trei blocuri.Sa vedm politia ii va amenda odata, ? pina acum politia ii protejeaza,iau spaga
10
4
Ce lege este asta? vreau sa o citesc si eu, unde o gasesc?
11
1
desfiintati fratilor politia locala ce este degeaba platita de noi , nimic nu fac dar bodegile in care interlopii si boschetarii beau pe domeniul public nu ii mai vedeti domnilor de la locala? POLITIA LOCALA O INSTITUTIE CARE MANANCA O GRAMADA DE BANI DE LA BUGETUL LOCAL !!!
15
1
Si vecinii care au plozi needucati care urla si bocane toata ziua ce patesc?
22
4
Citesti legea, in primul rand. Comunici cu vecinii. Respecti orele de liniste si odihna. Intr-un cuvant, asta faci, Romanule : te civilizezi dracului odata.
29
6
Se pune si pentru aia cu tobe modificate?scootere?need for speed isti spalati pe creiere?
27
1
Era si timpul sa fie legiferata aceasta lege dar acum mingea este la autoruitati...sa vedem cum se descurca in zonele rurale unde toata lumea cunoaste pe toata lumea...
14
3
Daca vrei sa zugravesti , sa pui parchet , Centrala pe Gaze etc , Ce faci ROMANULE ? Este o NEBUNIE !
13
10
Asta este o veste buna pentru romani.Acum,sa o vedem si pusa in aplicare.Cu alte cuvinte, legea va lovi fix in cetatenii de ,,culoare,, ai patriei....cei care, obisnuiesc sa traiasca in trib,pe strazi,ascultand manele la maxim.Abia astept sa ii vad muncind in folosul comunitatii, dupa ce ,de sute de ani, nu au exersat decat cersitul,ghicitul in palma si furatul,imputzind fiecare spatiu pe care il ocupa.
43
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614