REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Intrarea pe contrasens a tirului, cauza accidentului grav cu zece morţi de pe DN 2A

Intrarea pe contrasens a tirului, cauza accidentului grav cu zece morţi de pe DN 2A

Replica API 5 octombrie 2019 | 09:58 170

Accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

"Cercetările sunt îngreunate doarece ambii şoferi au decedat", a precizat sursa citată

De asemenea, reprezentantul IPJ Ialomiţa a precizat că numărul persoanelor decedate în urma accidentului dintre un microbuz de pasageri a crescut la zece, unul dintre răniţii grav transportaţi la spital decedând. De asemenea, alte şapte persoane au fost rănite şi transportate la spital, a mai precizat sursa citată.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce chestie au constatat politia ,a intrat pe contrasens, parca noi nu stiam
0
0
PSD ca raia pe om, nu mai scapam odata, iti intra si in fund.
1
1
Esti idiot. Ce legatura are tonajul cu faptul ca soferul a intrat pe contrasens? Se vede ca tu lucrezi la ISCTR si ca esti foamea rau...sti tu dc!!!!
4
2
Asta se intampla cand firmele angajeaza bolnavi psihici ce detin carnet de soferi si mai mult de profesionisti,pe tiruri, microbuze ce au in respobsabilitate vietile calatorilor, etc.
1
0
Oare ce tonaj avea pe el? Tara de kkt! Mor oameni nevinovati din cauza unor '' manivele '' . ISCTR sta la panda si selecteaza in functie de ... stim noi ce !Sa fie un cantar permanent la intrarea in Constanta si la iesirea sau intrarea in port ! Nici nu trebuie burtos la control ... un calculator ... automatizat totul .... a cazut bariera ...autocamionul indrumat catre un parc auto... confiscata marfa... sau valoarea care urmasa fie incasata pe marfa virata in contul statului direct ! Simplu .
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218