REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Întreaga organizație din Eforie a Partidului România Unită a trecut, astăzi, la Partidul Mișcarea Populară

Întreaga organizație din Eforie a Partidului România Unită a trecut, astăzi, la Partidul Mișcarea Populară

Replica API 19 martie 2018 | 19:09 622

Sâmbătă, 17 martie a.c., întreaga organizație din Eforie a Partidului România Unită, a decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, au anunțat reprezentanții PMR. Lucia Sărăcilă, președinte PRU Eforie, împreună cu cei 11 membri ai Biroului Politic Local și cu un număr de 107 membri s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară.

„Am hotărât să facem acest pas, deoarece avem încredere în politicile Partidului Mișcarea Populară și a faptului că acest partid poate face o opoziție reală față de actuala administrație din orașul Eforie dar și față de practicile acestora vis-a-vis de cetățenii orașului. Sunt convinsă că vom avea sprijin pentru a ne putea bate pentru, și în interesul cetățenilor din Eforie”, a declarat Lucia Sărăcilă. Prezent la această întâlnire, președintele organizației județene PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a declarat: „Salut venirea noilor colegi care au decis să se alăture Partidului Mișcarea Populară, mai ales că nu este vorba doar de unul sau doi membri și este un pas făcut de o întreagă organizație a PRU, ceea ce denotă o maturitate politică și o responsabilitate din partea membrilor acestui partid. Mă onorează încrederea noilor colegi pe care mi-au acordat-o și mă responsabilizează în vederea aplicării unor politici pentru cetățeni prin crearea unei opoziții reale în Eforie. Sunt convins că alături de echipa PMP Eforie, noii colegi veniți de la PRU vor pune umărul la întărirea organizației județene a PMP Constanța. Le urez mult succes!”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Penala aia de Lili Saracila si-a dat tot ce a furat la procurori sa o scape de puscarie si acum se baga iar la ciolan.Esti expirata,lasa-l pe drogatul ala de fit-tu Ionut Saracila care cu banii incasati de la sala de sport lua droguri de la Ciusca si vindea sportivilor din Tuzla.Neamul lui Saracila e obisnuit cu holurile politiei la cat fura tot saraci sunt.Oameni ieftini cu ganduri scumpe.
4
0
Succes fetelor! suntem alaturi de voi.
7
0
SUCCES PMP CORSATE SI SARACILA VA DISTRUGE CLANUL NASULUI.
10
0
Doina Abdula ce lectii iti preda Avatafului? De partid sau de iubit?Umflat-o, sugi bine de la toti!Nu te mai saturi!
22
0
A ajuns rau de tot Eforia! Nu inteleg de ce in fata la toate asazisele paride se baga doar fripturisti si hamesiti...care nu au nimic in comun cu gospodarirea unui oras.
3
6
Corsate si Saracila vor face dreptate cetatenilor. Pana la alegerile din 2020 nu se va mai auzi de clanul SERBAN & CRUSOVEANU . Speram cu ajutorul lui TOTO se vor duce mai repede la mititica. Robertica pe Pavalache l-ai terminat dar roata se intoarece el afara tu inauntru. SUCCES PRU
22
0
Ce prosti am fost ca n-am votat o femeie ptr.Eforie!Votam ca prostii slugile partidelor..
23
1
Ba idiotilor atata prostie de noaptea mintii tot la crime va duceti ?Nu ati auzit de Partidul Neamul Romanesc restaurator al Romaniei ,nationalist conservator!Uita ti va la voi cat sunteti de jalnici!
2
6
dar saracila bebe nu mai are loc la tuzla candideaza la eforie.la linistit tataru cind il vedem si pe micu la eforie
13
5
Bravo ! Cu o femeie la carma orasului ca fi mult mai bine, poate asa vom scapa de clanul Crusoveanu . ATENTIE Robertita a devenit si el vecinu"
27
5
Vise onirice pentru palaz si saracila.Disperare la maxim.
15
4
Va e frica de Corsate!!!Daca vine nebu a aia la primarie nu mai misca niciunul.O sa stati drepti in fata ei cum stau aia la Cumpana in fata lui Gaju.Forta Corsate
36
4
EU il votez PE CIUSCA,drogatul,dar la puscarie,si daca se poate ,,PE VIATA,,scapa Eforia,si Mai ales,copiii Lui de El,de UN tata drogat,
16
1
numai muncitori in poza unu si unu astia va vor calauzi spre un viitor luminos
7
7
,,Sahul este un joc util si onest....",domnule Palaz,nu-l amestecati in politica dumneavoastra,care din zi in zi este mai murdara!
8
7
Une sunt astia? La una din carciumi probabil ca asa sunt obisnuiti sa faca partide.Prea se viseaza mentori si mari politicieni toate gunoaiele.De fapt cu cine te aduni,aia esti!
7
12
Tu vb.Fasole ? Lasa pe alti,singur spui ca toti drogatii si betivi sunt destepti, printre care si tu, si cei noi ai P.M.P
31
3
Doina precupeata si Negrici agarici va da afara Saracila.E mai smechera decat voi!Doina nu ai cotizat din alea 20 tarabe si 2 terenuri, Negrici tu mai iei curent de la Chiparu? Chiparu va candida la psd ptr primar, alt drogat ca si Robertica care se drogheaza in primarie.Toti drogatii si betivii sunt destepti!
32
4
The Care PMP Eforie ? Eu tatele si traseisti astia nu I-am vazut pe strada facand campanie ? Nici macar la partidul lor .PMP-ul adevarat al orasului al vad si l-am vazut altfel, cu oameni gospodari,harnici,uniti.,ajutand oamenii nevoiasi, dand flori si martisoare de 1martie, cadouri si dulciuri copiilor de ziua lor. Ati introdus lichelele astea sa va faca jocul si dezbinand partidul .Ce mandru poti fi Palas? Nu te mai bati cu pumnul in piept ptr.a distruge coruptia din Constanta ? De fapt si tu esti unul de al lor, un PSD-ist ascuns !
11
10
Zero barat impreuna cu dna cur de fier C C
16
24
Carol Corsate la 24 de ani a terminat 2 facultati ,Ovidius si UMC ,este imbarcat si vede toata lumea.Sa fiti si voi drogat ca el! Ma-sa nu are nici un dosar, se judeca cu primaria ptr anularea act administrativ numire administrator public , face opozitie ca Independent si simpatizeaza cu PMP. Daca stiti voi altceva faceti publice dovezile!Corsate Cornelia
34
17
Ce frumos sunt imbracati. Alura est-europeana veritabila. Vai noua ...
13
9
Care PMP Eforie? Aia unde erau ca in poza sunt psd-isti si neamurile lui Saracila,Corsade,acolo la ciolan si ea...PMP Eforie sunt oamenii care cred in Basescu,nu alergatorii dupa ciolan si oportunistii. Asteptam si rezultate.
15
17
mare afacere nu au facut...
6
10
Bidonul ala rosu din dreapta seamana cu madam Viorica Vasilica, cred ca o iau la PSD si o fac vicepremier
11
5
sug pule mereu
7
10
Cine ba??? carol corsate?? distrusul ala?? Ha ha ha. Vrea sa para si el interlop, in realitate e un cocalar obosit.
17
25
CAROL CORSATE???? Ce baiat frumos!!
36
6
Doamna Corsate din poza, ar trebuii sa aiba grija de baiatul ei drogat si sa lase politica, sa isi vada de dosare si ea si doamna saracila, CAROL CORSATE este un drogat, el si cu toata gasca lui cu care umbla. Niste drogati
19
31
PRU a facut o alegere buna. Alaturi de organizatia PMP EFORIE poate vor face ceva mai bun si sa se vada opozitia. Doamna SARACILA este o razboinica si impreuna cu toti membri PMP sa aduceti orasul la adevarata valoare. Primarul trebuie sa inteleaga ca este primarul tuturor cetatenilor indiferent de culoare politica. SUCCES PMP EFORI. Daca vedem ca ceva se misca in Eforie poate vom face o echipa puternica ptr 2020.
22
19
Palaz esti penibil. Numai un cameleon si un traseist se poate lauda cu asa ceva. Ia de la psd sau pnl daca ai coa
31
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102