REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Întrebată de jurnaliști despre noul antrenor, Simona Halep a răspuns cu o întâmplare incredibilă: „Nu se va mai repeta așa ceva. Aveți încredere!”

Întrebată de jurnaliști despre noul antrenor, Simona Halep a răspuns cu o întâmplare incredibilă: „Nu se va mai repeta așa ceva. Aveți încredere!”

Replica API 8 martie 2019 | 20:56 318

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a participat la Media Day la Indian Wells. Unul dintre subiectele abordate de jurnaliștii care au chestionat-o pe româncă a fost și lipsa unui tehnician din loja sa. Simona le-a răspuns cu o întâmplare.

Simona Halep va debuta vineri seară la Indian Wells, contra cehoaicei Barbora Strycova, 32 de ani, 50 WTA. Partida Halep - Strycova va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. Ora de start urmează să fie anunțată de organizatori.

La Dubai ea a trăit unul dintre beneficiile de a nu avea antrenor. În noaptea de dinaintea unui meci nu a putut să doarmă, astfel că se simțea prea obosită atunci când la ora 08:00 a sunat alarma menită să o trezească. A ignorat-o și a mai dormit două ore. Așa că a ajuns la meci fără pregătirea prin care trece de fiecare dată. A câștigat acea partidă, dar a spus că dacă ar fi avut un antrenor lângă ea, care să-i monitorizeze programul, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

"Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut", a spus Simona Halep la Media Day, citată de LA Times.

Fostul lider mondial a explicat că în acest moment nu discută cu niciun candidat pentru postul de antrenor, dar angajarea unuia nu va mai dura prea mult. "Îmi lipsește să am o voce care să-mi dea sfaturi și să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă și încerc să fac aceleași lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor", a completat ea.

Întrebată dacă îi va testa răbdarea noului tehnician cu un episod ca la Dubai, Simona a răspuns printre zâmbete: "Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!".

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana acum puneati poze retusate. ACum aveti ceva cu familaia Halep din Constanta?
1
0
Gigi Becali I-ar fi cel mai bun antrenor! Cum face si la Steaua! Mama, cum ar fi! Vis! As sta geana sa nu pierd niciun meci si m-as uita si la reluari. In plus, ar putea vorbi direct in dialect - originalitate, finite si balans.
0
0
Bai, profesionistilor, cum poti raspunde CU O INTAMPLARE? Puneti mana si cititi inainte de a da drumul la stirile de senzatie! Grea limba asta romaneasca...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218