REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu

Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 172

Aflată într-o vizită de lucru în Israel, prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut vineri, 18 ianuarie 2018, o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.

Cei doi înalți oficiali au salutat relațiile excelente dintre cele două țări, fapt reflectat și de frecvența contactelor bilaterale la nivel înalt. În acest sens, s-a discutat și despre organizarea, în prima parte a acestui an, a ședinței comune a celor două guverne.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a reconfirmat interesul României pentru consolidarea și aprofundarea relațiilor cu Statul Israel în domeniul cooperării strategice, securitate cibernetică și energetică, medicină, cercetare și inovare.

De asemenea, cei doi premieri și-au exprimat satisfacția pentru avansarea negocierilor în vederea încheierii Parteneriatului România-Israel în domeniul noilor tehnologii, de manieră să stimuleze interesul reciproc al comunităților de afaceri din cele două țări, astfel încât să fie fructificate potențialele economice bilaterale. A fost subliniată, de asemenea, importanța consolidării relațiilor în domenii precum sănătate, turism și educație.

În continuare, au fost discutate posibilele modalități de cooperare dintre România și Israel, inclusiv din perspectiva deținerii de către țara noastră a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Totodată, cei doi premieri, au avut un schimb de opinii cu privire la aspecte legate de situația internațională actuală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai, iar se bashica Ciolannis sechs hauser.I-ai cerut voie? Pentru Gogu, boul de mai jos: Daca tu iti permiti un asemenrea limbaj, de nu-mi dai voie si mie? Asa ca, multe urari ...suedeze!
0
0
ce cauta proasta asta in israel ? a trimis-o dragnea ? mars fa acasa ca nu avem buget ,s-a scumpit totul e greva in valea ziului ,otokarele cad pe capete legile sunt praf dobanzile s-au marit .lasa evreii ca se descurca ei si singuri mai ales ca sunt mina in mina cu rusii .nu te baga ca musca in curul calului ca esti proasta si nu intelegi chestiile astea si faci dracu un kkat mai mare ca tine si ca oligifrenu de fitu .hai bosorogi postaci pesede sariti cu injuraturile jegosilor
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102