REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

`Învârtește, Doamne, roata`, că lui Făgădău i s-a pus pata!

`Învârtește, Doamne, roata`, că lui Făgădău i s-a pus pata!

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 650

Decebal Făgădău a declarat miercuri, 19 februarie, în cadrul unei conferințe de presă că, până la 1 mai, celebra roată de distracții din parcarea de la Poarta 1 va fi gata. În urmă cu câteva zile, primarul Constanței spunea că această roată de distracții, o replică a celei din Londra (London Eye) va veni în ajutorul constănțenilor și turiștilor pentru a putea vedea mai bine cum lucrările de reabilitare a Cazinoului avansează.

Pe scurt, edilul Constanței va oferi cele mai bune locuri din sală pentru a vedea marele „spectacol”, marea reușită a sa din postura de primar, reabilitarea Cazinoului. „În această zonă veți vedea, în jurul începerii sezonului estival, în jurul datei de 1 mai, o roată ca la Londra, care să ofere constănțenilor și turiștilor posibilitatea să vadă procesul de restaurare a Cazinoului, dar și portul, marea și orașul nostru vechi”, a mai spus primarul.

Constanța se pregătește de show. În loc să fie întâmpinați cu pâine și cu sare, turiștii ce vor lua cu asalt orașul de la malul mării în minivacanța de 1 mai, vor avea prilejul să admire peisajul oferit de faleza Cazinoului. Nu va conta dacă, în aceea perioadă, Cazinoul va fi un șantier și se va lucra de zor. Tot ceea ce contează este ca acest lucru să fie vizibil de toată țara. Ce poate fi mai frumos înainte de alegerile locale decât o reprezentație cu fast a lucrărilor de la Cazino, acompaniată de construcția unei roți de distracții ce imită celebra „London Eye” din Londra? “Roata va fi amplasată până de 1 mai, între timp pregătim tot ce este de jur împrejur, astfel încât turiștii și nu numai să vadă Cazinoul la stadiul de restaurare și statuia lui Anghel Saligny pusă în valoare, să vadă simbolul orașului nostru #IloveCT, infrastructura de la Poarta 1, să vadă cum clădirile noi se îmbină armonios cu cele vechi și de asemenea să ne spună ce mai avem de făcut. De acolo vor putea să observe inclusiv lucrările pe care le vor face cei de la Apele Române”, a declarat Făgădău.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Paine si circ ne ofera Fagarau
0
1
Roata e a noastra si o aducem noi din Satu de Vacanta, iar intrarea va fi gratuita, este o sponsorizare din partea noastra pt dl Fagadau. Sa ne ajute D-zeu sa iasa bine la alegeri, Comandante !
6
4
Ma faci sa rad, mai Fagacaca !
11
3
Normal, dupa sala polivalenta, pasarela suspendata si circulara de la pod butelii, ne trebuia si o roata!
18
2
asta i articol scris de Nicoleta Ploscaru???
9
0
Mi-ati sters comentariul ba?ca am zis ca patru ani a stat ca boul si nu a facut nimic si acum se face ca munceste?
13
1
Hahha ce prost sunt. Mor mor. Mor eu si neamu meu. Haha. Si familia mea de progenituri e proasta ca mine. Dar voi mai prosti ca atat cat mai sunt primar va distrug de tot. Ia 1 roata, ia 100 de autorizatii de blocuri
10
1
daca-i bine, sau e rau. constanta este un oras cu o cota de afaceri in domeniul turismului destul de ridicata, turistii decid! in afara de port, in constanta, nu prea duduie economia, multumita jegosului de mazare in mod special.
10
1
Asta da primar, a recunoscut ca e butonat!
9
1
bosorogii pachetari sa aiba rotirea gratis sa ii bata vintul in cur pe malul marii .englezii au facut roata aia in 7 ani asta o face pina la 1 mai . ba astia se aud ce zic? cit de prosti ne cred?
15
1
Sa va iau in pl interzisul de la Banca nationala!ce imbecil a aprobat asa ceva?!vii pina acolo din ambele sensuri si trebuie sa te intorci!cretinitate marca facalet!
7
1
Ma pis pe roata lui si pe primar si pe toata Primaria Constanta, o adunatura de borfasi!
29
1
ce urat arata
17
1
Sa se vada de sus in toata splendoarea mizeria orasului distrus de fagabou
32
1
Prostii electorale.Acolo chiar trebuie sa ramina o parcare si nimic mai mult.
24
1
Bravo ! Nu se vor mai vedea dalele desprinse din carosabil...
24
1
La prima adiere o racaiti de pe vraja marii !!!
17
1
O roata din satu de vacanta? Ce sa facem , vine campania , e nevoie de bani...multi si cash ca e mai safe ...nu pot fi urmariti
19
0
Rau ca face, rau ca nu face...indiferent cine ar veni tot nemultumitit veti fi.Constanteni idioti si imputiti asta sunteti.Pastrati curatenia si numai aruncati gunoaiele peste tot si veti avea si un oras curat.Ce sa faca Fagadau:curatenie in casele voastre?Sictir bai jegurilor.Succes Fagadau!Da-le la gioale.
10
36
Fagadau si Babu au distrus orasul Constanta - Corupti si doar dupa spagi si Parandarat au timp si rotite ! Rusine !
37
4
Ma asta cu roata cred ca vrea sa ne invarta si sa ne ametesca dinou la alegeri ca alta logica nu are . Ba are la cum bate vantu in poarta 1 jos in port nu prea are cum functiona prea mult roata deoarece aia trebuie oprita cand vantul este puternic . Asa ca investita nu prea isi are locul tinand cont de amplasament . Dar cum la Ct se ridica blocuri de 10 etaje fara un loc de parcare si fraierii cumpara merge si o roata mai ales daca are beculete sclipicioase si pe linga se vinde si o samanta sau vata pe bat .
23
3
Doamne roata...asa se numeste melodia
16
1
Daca se face roata la Poarta 1 se compenseaza pierderea de trafic turistic in zona. Vom vedea cat se pierde din parcare.
22
7
Cati bani ati luat pt articolul cu Nicoleta Ploscaru? Vai curu vostru
24
3
Vai de tine primar incompetent
42
5
De nulitate. Nu esti in stare sa faci nimic, nici cu banii pusi sub botul calului. Un infatuat. Si mache babu la fel. Dati autorizatii pe banda. Saracilor. Asa faceti bani.
44
5
Ori e nebun, ori doar atat gandeste omul asta, mai bine isi punea o rotita in cap
48
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920