REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Învestire cu multe pupături şi laude: Ioan Albu, noul prefect al judeţului Constanţa

Învestire cu multe pupături şi laude: Ioan Albu, noul prefect al judeţului Constanţa

Replica API 11 iulie 2017 | 00:00 238

Constanța are un nou prefect! Ioan Albu a depus jurământul și a fost învestit în funcție luni, 10 iulie a.c. Au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai instituțiilor din județ, dar și președintele Consiliului Județean Marius Horia Țuțuianu. Marele absent a fost, totuși, Adrian Nicolaescu, fostul prefect, lucru care l-a deranjat vizibil pe președintele CJC, care a subliniat faptul că absența sa reprezintă „un gest urât”.

„Sunt deosebit de onorat să revin în județul dumneavoastră pentru învestirea noului prefect. Conform procedurii, voi da citire celor două proiecte de Guvern. Hotărâre a Guvernului României, privind aplicarea mobilității pentru domnul Nicolaescu Adrian Viorel din funcția publică de prefect al județului Constanța în funcția publică de inspector guvernamental. Guvernul României adoptă prezenta hotărâre”, a precizat Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Guvernul României, la MAI.

A urmat jurământul noului prefect, care a promis o transparență instituțională, iar relația cu presa și primarii va fi una mult mai bună decât a fost până acum.

Ioan Albu a fost primit cu veselie la Prefectură, mai multe doamne făcând coadă să se pupe cu noul „uns” al Guvernului.

Claudia CORBU

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum ar da-o tot prefectu lu tata va ramane! Este nea Gigi?
2
0
NU IL VAD PE KKTU DE PALAZ IN ACELE FOTOGRAFI SA SE FI DAT LA FUND LA BAAAS
2
0
PDL , PSD , PNL , tot aia e se imperecheaza ca niste catei, asta e dovada se muta de la unii la altii. Macar usr ul e constant si au grija de oamenii lor
1
1
Albule te-ai facut maro
1
0
Alta javra PSD ista ! Daca tacem si nu ii batem cu batele pe strada asta e !
2
0
Erau o gramada de tineri care meritau din partid sa fie pusi. Asta e politica cine o mai intelege mai bine esti PNL si cand vine momentul te faci psd. Oricum de cand a venit psd nu s a schimbat nimic in judetul asta. Felicitari si tineti minte lucrul asta aia care mai credeti ceva - putini
5
1
Iti dai seama ce are in cap Albu asta dupa ceasul alb de cocalar manelist de la mana
6
0
Asta e , pe toate functiile de conducere din deconcentrate , sunt doar liberali . Astia doar , mai au ceva scoala , chiar daca pe la scoli particulare , precum Saguna , Spiru Haret , Hiperion s.a. Asa ca si prefectul trebuia sa fie un liberal pur-sange si iubitor de fraieri pesedisti ! Ca , saracii , nu au prea avut timp sa faca scoli inalte , fiind ocupati cu democratia originala . Felix Stroe apreciaza tinerii cu carte , asa cum e asta , Albu , ca doar i-a taiat motul . Ar fi vrut sa-l puna pe Cristinel Dragomir , dar , bietul de el , canta si fluiera cand nu te astepti si cand nu trebuie .
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218