REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Investiţii cu probleme, în zona stadionului Farul: ‘Pământul rezultat din săpătură este depozitat de 'investitori' în incinta stadionului de rugby’

Investiţii cu probleme, în zona stadionului Farul: ‘Pământul rezultat din săpătură este depozitat de 'investitori' în incinta stadionului de rugby’

Replica API 17 iulie 2018 | 00:51 584

Reprezentanţii Asociaţiei “Constanţa Altfel” readuc în prim-plan problema pe care o rezultă lucrările de ridicare a două blocuri în zona stadionului Farul din Constanţa. Aceştia au informat printr-o postare pe pagina de socializare "Constanţa Altfel" faptul că problema sesizată în urmă cu două săptămâni către autorităţile locale nu s-a rezolvat.

sursă foto: Facebook / Constanţa Altfel

"Parcarea stadionului Farul Constanţa, de pe strada Primăverii, a ajuns și ea în proprietatea unor privați care s-au apucat să construiască 2 blocuri cu câte 5 etaje. În urmă cu 2 săptămâni, la sesizarea locuitorilor zonei, am sesizat la rândul nostru Poliția Locală și Garda de Mediu despre faptul că pământul rezultat din săpătură este depozitat de ”investitori” în incinta stadionului de rugby, al cărui gard a fost dărâmat în acest scop. Nici până acum, niciuna dintre cele 2 instituții nu a luat nicio măsură! Au anunțat, în schimb, evident neoficial, ”investitorii” despre existența reclamației noastre! Bravo, domnilor polițiști locali, felicitări domnilor comisari de mediu! Într-adevăr, în slujba cetățeanului funcționați!", au declarat aceştia printr-o postare în mediul online.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/politistii-locali-reactioneaza-dupa-acuzatiile-ca-sifoneaza-date-din-sesizari-361560/

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot acolo o sa ajunga si blocurile cand vor cadea cu totul. Ce materiale si ce calitate a lucrarii crezi ca ofera unu' care strange din cur cand e vorba de 2 lei - raportat la valoarea unui bloc - aruncati in plus pentru colectarea pamantului ?
1
0
Sugeti toti banii orasului si datorii pe 30 ani deacum incolo ca s nu mai ramana nimika
1
0
vreau pamant la delfinariu adu-l la mine!
0
0
V-as ruga sa ne lasati si gunoaiele ce le strangeti de prin casele voastre si sa ni le bagati noua sub pat,chiar sub perne daca se poate...Scuze,nu doar voi,ci si cei ce va lasa sa va faceti de cap cum vreti si pe unde vreti.Mari "dezvoltatori".....de gunoaie si nu numai.
4
1
Este strigator la cer, nu mai suportam atitea betoane, opritiva ca ne imbolnaviti copii nu mai avem aer de blocurile voastre. Trebuie sa iesim cu totii in fata primariei sa se opreasca odata cu atitea construtii si sa faca parcuri si parcari!!!
10
1
Machidonilor avari!!!
9
3
Nu cumparati apartamente de la machedoni.
22
3
Fagabou spaga cu 2 maini . Adio parcuri . Ti ai dreaq de hoti si koorve
15
1
Mai Spaguta Encica Dragut director Turnator de colegi, ti e frica sa l amendezi pe Investitor ???? Ai facut incasari subtwrane ????
12
0
Or sa construiasca "investitorii" astia si in intersectii...cu sprijinul netarmurit al lui Fatalau.....
24
1
la ce va asteptati sint mina in mina.o sa le dea si numele celor care au reclamat, sa va astepte cu flori acasa
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218