REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Invitaţie la vacanţă pe litoralul românesc

Invitaţie la vacanţă pe litoralul românesc

Replica API 8 iulie 2016 | 00:22 352

Ne apropiem de prima jumătate a sezonului estival, iar lista evenimentelor pe litoralul românesc reuşeşte să atragă din ce în ce mai mulţi iubitori de soare, mare, distracţie, dar şi multiple opţiuni pentru relaxare şi activităţi de familie. Conform declaraţiilor hotelierilor din staţiunea Mamaia, pe lângă sejururile rezervate pentru o săptămâna, weekendurile din următoarea perioadă se anunţă cu un grad de ocupare de 100%.

Mamaia rămâne în continuare în topul preferințelor pe litoralul românesc, fiind una dintre cele mai frumoase stațiuni, care se bucură, de la an la an, de schimbări majore, oferind turiștilor din ce în ce mai multe opțiuni și activități în vacanță lor de vară. Hotelurile, restaurantele și cluburile își întâmpina turiștii cu construcții noi și moderne, servicii ireproșabile și facilități complexe care satisfac nevoile fiecăruia.

Pentru distracția de zi cu zi, Satul de Vacanță Mamaia este vizitat zilnic de mii de turiști, indiferent de vârstă, atracție bine cunoscută că fiind un loc în care este imposibil să te plictisești. De la personaje din desenele animate care te întâmpina pe străzile din parcul de distracție, la jocuri, activități pentru iubitorii de adrenalină, până la comercianții care te invită la preparate și gustări tradiționale, vată de zahăr, clătite sau porumb fiert, atmosfera din Satul de Vacanță pune zâmbetul pe buze și celor mari și celor mici.

În sejurul petrecut în Mamaia, nu ai cum să ratezi o zi în parcul acvatic Aqua Magic, o plimbare cu autobuzele etajate, telegondolă sau pe promenadele aerisite și, pentru un traseu mai distractiv, poți apela la o plimbare cu trenulețul, din Satul de Vacanță, până în Mamaia. Recomandăm și un day trip în Constanța, o plimbare la Casino sau în Piață Ovidiu, momente spectaculoase la Delfinariu, cumpărături la mall, iar pentru o porție de cultură, turiștii sunt așteptați până în luna septembrie să admire la mare aurul și argintul antic al României, așa că adăugați pe lista de activități și o vizită la Muzeul de Istorie Natională și Arheologie Constanța.

Viața de noapte o trăim din plin în weekend, când putem alege petreceri pe plajă sau la piscine, concerte în cluburi sau invitați speciali internaționali, dj consacrați, brunch-uri în locații cu decor exotic, iar vacanța nu se poate încheia mai frumos decât atunci când imortalizezi răsăritul pe cele mai frumoase plaje de pe litoral. “Pe lângă calendarul de evenimente dezvoltat și lansat de către Asociația Litoral – Delta Dunării, care în continuare este deschis propunerilor de noi proiecte de interes pentru turiștii din stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, ne putem lăuda și invita turiștii la foarte multe evenimente pe care le-au pregătit atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, hotelierii, cluburile și restaurantele.

Îi încurajăm pe aceștia să își rezerve vacanță de vis pe litoralul românesc și să vina pregătiți pentru distracție, relaxare, activități de familie, multe petreceri, pe timpul zilei sau seară la club, sporturi nautice pentru iubitorii de adrenalină. Constanța, Mamaia și Satul de Vacanță sunt un trio de succes pentru un sejur complet de atracții turistice pe litoral.” Declară Oana Vorniciuc, Purtător de Cuvânt Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218